Followers

Saturday, November 14, 2009

;D

hi n salam to all…

Here me again… huhuh da lame tak tulis blog… almost a year…. Hahah lame gilerr…. Ni pun tulis cuz dpt inspirasi dr blog member2… tetibe je rase cam best je tulis blog.. heheh… Btw, currently tgh final exam… final exam yg amat lah dahsyat soalannye… jwb pun ikut logik n KBKK( kemahiran berfikir secare kritis cam kera- bak kate hery)… Fyi, esok ade last paper… paper management theory.. objektif 100 soalan… wahhh nmpk cam best je… tp bile nak bace buku pun x tahu… :P

Recently, ktorg ( me, kinah, anis, kimi, dan, hery, n naim) byk wat aktiviti yang tak berape nak pekdah sgt lagi membuang mase…. Ini sume tejadi akibat drpd dpt mnjwb soklan exam dgn sgt cemerlang, gemilang lgi tebilang…hahaha….

Berikut adlh antare aktvt berpekdah kami….

1. Nuntun movie

2. karaoke,

3. fuss ball,

4. sticker photo,

5. g carik mkn sampai ke bukit aman, kedai mek kelate, n fud court bangsar.

6. jalan2 sambil wat lawatan sambil belajar kat tmn tasik perdana, tmn tasik titiwangsa, tman rusa, masjid negare….

7. N mcm2 lagi la actvty yg kmi wat yg smemangnye

Fun gilerr~!!!! :D

so far, kami da tgk MOVIE....

1)papadom (afdlin’s muvi… best gak… byk moral values yg bole prektik… n lagu mia sara yg sweet habissss (>.<)

2)then….. jeniffer’s body ( siyesly tak best… jgn cube nak tgk movie nie… cite die slow habissss)

3)n smlm bru je tgk cite phobia2 ( cite seram siam… cite ni ade 4 cite yg blaenan… n honestly tak de kaitan antara 1 same laen… but, cite yg last klakarr gilerr…. Seram yet kelakarr…. Heheheh… )

4) byk lagi muvi akan ku tgk… pas exm nnti… hehhe wink3~

K laaa nak out~

Nak g bace mngmt theory… :P (bc ke??)

Da~ xoxox :P

No comments: