Followers

Thursday, April 01, 2010

oh aku x sanggup lakukannye!

ok. ku mmg x sanggup. kau bg lah ku sejuta hinggit. ku masih x mampu nak atasi ke-fobia-an aku terhadap ketinggian. ampunlah. aku mmg fobia giler pada ketinggian. atau lebih dikenali sebagai BATOPHOBIA.
aku lah loser a.k.a pengecut a.k.a aku mmg x sanggup lah!

bukan x nak cube tuk ku kikis perasaan fobia tuh. tp susahh sgt! kdg2 naik tangga bbrp tingkat pun leh rase cam terhuyung hayang. hahaha. ape lah aku nie. ngek ngok betul.

so aku mmg kagum pada mereke yang x fobia pade ketinggian nieyh. kagum sgt! rase cam nak jadikan mereke sbg idola aku jew. haha. hiperbola betul aku nie. :)

dan ape yang paling aku kagum yelah. mereke yang ade idea nak buat bangunan yang pelik2. sperti jmbtn cermin dekat tepi gaung.ok. aku masih bole jalan if. lantai die x cermin. n gaung die x dalam mane. tp kalau gaung die da macam sedalam lautan. ku tak sanggup. sangat x sanggup.

kalau setinggi ni. aku mmg x sanggup nak pijak kan kakiku!


memang tinggi nak mampos! benci2 jd gayat!

agaknye camne la perasaan mereke yang x gayat nie. mesti die seronok lalu atas jmbtn tuh. rase cam nak berjogging. or dieorg mesti rase cam nak lompat je atas jmbtn tuh. mpphh. hebatnyee!

kan aku da ckp. dieorg mesti buat perkare yg pelik atas jmbtn nieyh. hurm. cemburu aku!

aku kagummm. kalau aku lah beridiri atas jmbtn kace tuh. insya-Allah aku menjerit macam orang x berapa nak sehat! terkencing2. x pun PENGSAN!! habis menggeletar kepale lutut ku nieyh. konfem! arghh.. cukop2. sampai sini post aku. skang ni pun kepale lutut aku da rase cam nak menggeletar. sbb gi bayangkan berdiri atas tuh. haha bengong tul aku!

ni lah style aku menjerit bile aku ade atas jmbtn tuh nnti!
ala-ala artis suprano papua new guinea!

motip: dapat emel. kepale lutut bergoyang. aku mmg fobia ketinggian. aka gayat! adusshh

2 comments: