Followers

Monday, April 12, 2010

pesanan khidmat masyarakat dariku


ok. tuka layout lagik. tuka tuk kali brape ntah aku pun x pasti. tapi kali ni. aku bukan gewdix2 nak tuka atas faktor2 nak nampak chanteq. kali ni aku tuka atas sebab member ku telah mengomen tentang layout aku yang sukar dibace.

mekaseh cikgu terhebat onizuka! kerane sudi memberi komen2 membina dalam beloging nieyh! :D

mekase sangat!

so now da tuka. aku amik background ni pun sbb kaler putih. so aku belasah je la. walaupun ade casper sane sini yang lebih menampakkan ketidak matangan aku! ini je la yang mampu aku pileh tuk mase terdekat! yelah time2 nak exam nieyh. mane ade mase nak belogging! macam skarang nieyh. sekarang ku harus fokus pada exam!

yuhuuu jom menjawab exam dgn cemerlang!

so pada mereke yang nak jawab exam final. GUD LUCK ok?
n pada examiner, sile la bagi markah lebih! markah kasihan! dan ape2 yang mampu menaikka gred ktorg! hehehe

ok la. mahu chow. hari ni ade nasi lemak kat dewan makan. bye! mahu bekpes sbelom ke kelas law. sy kureng suke akan law! :(

;)

No comments: