Followers

Monday, April 19, 2010

rindu pade si die.

wow! ku sangat rindu nak belog.
(walaupun belog saya x lah best mane.)
tidak lah semantop hanis zalikha.
tidak lah sebest belog uncle.
tidak lah sekelakar meriauoll.
tapi ku sangat nak rindu beloging.
sangat nak buat post baru.

tp macam mane nak belogging
kalau skang tgh musim exam.
kalau skang tgh under constrcution
kalau backdground pun x siyap lagik.
aish. bile la nak ade mase nak pileh layout comel2 lagi cool.
alamatnye 5 may lah baru ku siap kan sume.
:(

ok lah tu jer lah nak belogging.
saje je gatal tangan nak belogging
walaupun tgh sibuk berstudying.
hahaha

k la

gud luck tuk kawan2 qs n um.
gud luck tuk yang amik exam!
gud luck! gud luck.
jom mandi!
:P