Followers

Tuesday, May 25, 2010

ha... kan aku da cakap citer kurus mmg x pernah habis! :)

hi kowang. hurm. mmg aku dah agak dah topik kurus nie mmg x pernah nak selesai tuk org pre-obese mcm aku. :(

ok. hari ni. ade org komen post aku. ahaks. pjg komen die. tp bernas lagi bermotivasi. banyak point ade. ahaks. kirenye bagi tips2 tuk orang yang nak kurus or nak gain weight.

so kalau kowang nak terjah belog die. belog die. best. best sangat sebab banyak tips. aku baru je usha belog die. mmg best. byk sgt info. info bernas. sangat bernass. seswai tuk orang yg betul2 komited nak kurus kan badan! or nak gain weight! :)

sususejat nie macam weight consultant @ doktor @ pakar pemakanan sedunie. sbb die bg tahu sume yang tersurat juger tersirat mengenai diet, permakanan, exercise. n sume2 yang seangkatan dengannye. so bacelah. best. :)

ini belog die -->> sususejat

ini die gmbr sususejat. :) p/s: aku pinjam tanpe bg thu aka curik dr facebook die. :D

mekaseh buat sususejat yg sudi komen. kalau die tak komen mesti ku x jumpe belog best nie. :)

notakakiku: aku tgh giler bace post die. :D aku harap aku akan amalkan ape yang ku bace. :) peace

4 comments:

Penerbit Ibnu Al-Manhar said...

ehhh...bukan ke org pempuan x minum susu? Aku dengar org cakap la. . .hehe

ztsuhaily abdmalib said...

ahaks. tidak ketahuan pulak sy. kerane sy pun perempuan jugak. tp minum je susu. sbb x mo osteoporosis. :)

Eciz said...

wahhh. macam besh aje. nk try jengah la nanti. ;D

ztsuhaily abdmalib said...

hehe. sila la jengah. amat dialu2kn. :)