Followers

Sunday, May 23, 2010

im living with people who dont know the meaning of responsible n corporation! fish!

ok. aku takde mood. bukan sebab ibu suruh aku kurus.
tp sbb aku semakin tension ngn assaignment.
bukan tgh cuti ke? no2. aku x cuti. kerna ade shot sem yang macam hell.
shot sem piss me off! fish!

aku bukan tak nak buat or ape. but aku tak faham nak buat ape. tajuk dah la susah nak mampus. pastu bg burden ni kat aku. please lah . aku need corporation. aku bangun awal like hell. aku angkat laptop like angkat anak gajah. aku stay back kat faculty mcm hell. and aku doing nothing kat sane. cuz what?cuz aku x faham wtf yg aku kene buat. the thing yang u only nak aku buat.
is sms lecturer n make a date. u know what? sms-ing lecturer is not that simple.
cuz u have to know the right time to sms. u have to consider lecturer's time table n everything.
pls jgn nak buat lecturer tuh ikut ur time table. lecturer busy gak lah weyh..

u kate nak bg aku work plan. but u dint give a shut about it. aku pun malas nak sms u. bukan ape. u nmpk hebat with ur brilliant idea tuh. but u know what??? ur damn idea is x bagus mane pun. sbb menyusahkan!

aku bukan nak pentingkan diri. but if those yang tak interested ngn assignment, time meting buat2 bodoh mcm x thu ape. then asik tanye nak balik bile. then when it comes weekend. leh je selambe katak tanye x de keje. hello, im not receptionist here. im emo people. dont mess with me lah! pls lah weyh. responsible n corporation lah. aku penat lah. time aku duk dpn kowang. kau cakap bhs kau. aku mlas lah nak campur. time aku blah tgk laptop. time tuh lah kau nak sibuk2 panggil aku. pastu asik nak redo our work plan. wth wit dat? kalau nak siapkan work plan kau tuh sampai bileh leh siap? just continue lah. fish.

the other thing yang aku paling nyampah. time aku sibuk2 saket pale nak pikir kene buat ape. dieorg sebuk nak relax2. hello please lah. aku x bagus mane. tp tolong2 lah. otak aku satu. kepale aku satu. tangan aku due. mane lah mampu buat sume.

please. lah. corporation okay?

notakakiku : sorry for being a bit emotional. but aku mmg dah lame tahan. n aku takot meletup dpn dieorg. so better aku tulis kat sini. sape makan cili die rase pedasnye.

2 comments:

ardinihumaira said...

calm down ye :) biasalah manusia nak wat cmana kan... moga keja tu cepat siap dan hepi2 tau... ^___^

p/s: dni tak kisah berisi atau kurus asal bahagia hehe

Klik Sini ^___^

ztsuhaily abdmalib said...

hurm tu lah.
mekaseh bagi komen membina. :)