Followers

Monday, June 14, 2010

member punye besday. aku yang kopak!

fuhh penat! sangat! jalan satu mid valley memang memenatkan! sangat memenatkan! ini sume gare2 mencari hadiah besday seorang rumet! :)

walaupun besday beliau dah lame lepas. tp hadiah tetap harus carik! tak kisah la lambat mahupun tidak. hadiah mesti carik. mesti bagi jugak! walaupun habis merata carik. klcc, centralmarket, mid valley. sume dah redah. kene beli sumthing gak.

ku dikelilingi ngn baby june! penat lah! ari tuh dah round sunway pyramid tuk dapatkan sehelai baju. kali ni kene round satu midvalley tuk dapatkan satu teddy zirafah yang kiut!

tapi itu sume takpe. penat boleh rehat. tapi kawan sukar tuk dicari ganti! haha. poyo plak ayat nye. :P

sememangnye besday mmg satu perkara yang ditunggu oleh empunya besday mahupun sahabat handai. takpelah berabis duet tuk member. janji have fun! betul kan? nape sahabat pun tunggu besday? mestilah tertunggu-tunggu. sbb tak sabar nak pergi balik sume adunan kek kat empunye besday. contuh nye sepaket tepung gandum cap sauh. telur lime bijik. owh tak lupe pada perwarna seperti sirap!



ini lah hasil daripada adunan tepung kebadan tuan besday!

tp bukan ni jer yang kami sambut. ade gak time besday kite gi karok sampai tak hingat dunie! ye karok sampai ke 4pagi dari 12 malam. itu satu rekod. dan boleh dibanggakan! :) oh tidak ketinggalan makan kek pepagi buta. se awal 4 pagi. aish. mmg hebat betul!



karok dan makan kek di awal pagi! mmg masyuk! :P

walau ape pun terjadi. ku ingin ingatkan pada diri ku dan rakan2 yang laen. saving lah anda. pada bulan yang byk besday member2 anda. yelah. kalau x saving nnti jadi macam aku. pokai kering kontang miskin tegar. sume ade! dah lah bulan jun. mmg duet jpa and pama habis licin. lagi sengkek! aish.

notakakiku: aku harus saving tuk bulan jun and julai bagi setiap tahun! :(

6 comments:

princeduyong said...

sekali sekala utk member tak salah kan..

ztsuhaily abdmalib said...

ahaks. mmg tak salah. tp tuh lah silapnye. lupe nak saving b4 nie. tuh yg kopak gilers ni. :D

thx 4 da comment ya! :)

fndrocka said...

kalau bulan jun dengan july kau buat2 hilang ingatan sekejap takleh ke.save sket duit.

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

ztsuhaily abdmalib said...

hahah. aku pun teringin gak nak buat tapi bulan jun je la. bulan julai x leh. ade beday aku. hahah. :P

sakinah husain said...

terima kasih kawan-kawan sebab bagi TECIK and DORA. suka sangat! saya akan sayang mereka sampai bila2 dan akan menjaga mereka sehingga ke anak cucu. loves! <3

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. same2. :) nnti aku bg list terima kasih tuk kau. jgn lupe taruk dalam blog kau! hahaha