Followers

Sunday, July 11, 2010

antara paul the octopus dan mani the parrot!

malam nie. penentu tempat ketiga tuk world cup 2010.
so aku dengan ini, masih setia pada germany.
dengan harapan agar germany MENANG!
yeahhh~

kt letak tepi dulu pasal tempat ketiga.
sbb aku yakin germany menang! (ahaks agak confident disitu!)
aku agak konfius.
konfius dengan pelbagai berita.
berita tentang ramalan-ramalan
sape pemenang worldcup!

ok. mule-mule dengan sotong berkaki lapan.
atau lebih popular dengan name paul the octopus.
paul the octopus,
telah meramalkan spain menang tuk final.
so, sume peminat-peminat spain dah agak konfiden dengan ramalan tuh.
yelah, paul tuh kan hebat.
hampir sume ramalan die tepat!

link: video paul the octopus

now, baru-baru ni.
ade plak binatang lain yang berminat menonjolkan bakat dalam meramal world cup.
binatang itu ialah parrot!
atau dengan name manje parrot the mani!
mani meramalkan belanda menang,

link: video parrot the mani.

aku gembire!
haha. yelah.
aku kan sokong belande skarang nie.
hehe
harap2 mani betul!
yeah sokong mani!
:)

notakakiku: so, jangan konfius dengan ramalan binatang ciptaan ilahi ini. kt tunggu dan lihat je ok? :)chowz~

2 comments:

eyna_chan said...

uik..suda tuka template baru... cun2~ :D

something to share wit u... hehe..
http://eyna-chan89.blogspot.com/2010/07/sutun-jadi-bomoh-plak.html

ztsuhaily abdmalib said...

mekaseh2. :D