Followers

Tuesday, July 06, 2010

apabila sesi persekolahan dah nak mula!

yeay! ahad ni masuk sekolah!
maksudnye universiti lah.
tapi lebih mesra kalau kt panggil sekolah kan? :)

ade masenye kt rase gembira bile nak masuk sekolah.
masuk kelas subjek baru. jumpe lecturer baru.
tapi kawan je tak baru. tapi takpe! kawan2ku best!

inilah coursemate ku yang best!

mase gembira macam nie. teringat mase kecik-kecik dulu.
setelah cuti semester yang panjang. mase dah nak masuk sekolah.
sibuk beli baju baru, kasut baru, stokin baru, beg baru, pensel box baru, alat tulis baru. and macam2 lah baru. hehe.
time rase bahagia yang amat!
rase cam semangat nak pegi sekolah!
tak sabar nak jumpe kawan.
sbb nak tunjuk barang2 baru kat kawan. haha.
childish sungguh!

ku ketike sekolah rendah. kalau hebat carik lah aku.:)

tapi skarang sume tuh dah jadi sejarah
dah tak macam dulu
skarang dah besar!
dah grow up!
dah matured.
dah dewasa.

skarang bile nak masuk sesi baru.
rase yang paling tak best ialah kemas baju masuk luggage bawak balik um.
aish. x best betul.
bukan tak suke lipat baju.
tapi nnti mesti konfem 100% kene perli ngn abang2.
sbb mcm bawak satu rumah balik um.
sume nak bawak.
berbakul2 baju. berkotak2 buku.
siap pokok bunge lagi.

dah la bawak byk brg, bilik hostel plak kat tingkat paling tinggi. and takde lift
so mmg teramat la best membawa sume barang naik ke bilik!
konfem mandi peluh!
konfem hilang 10 kg!
konfem menyihatkan badan! kan??

senyum tetap senyum walaupun tgh bermandi peluh!

so, apebile menaip post ni. ku dah terbayangkan segala kepenatan yang bakal melanda aku weekend nie. :(
so. dengan ini aku malas nak pack.
esok2 je la aku pack.
chowz!


notakakiku: mmg hobiku suke buat kerja bertangguh. sile jgn contuhi. kelak anda akan menyesal!

No comments: