Followers

Saturday, July 31, 2010

habuk punye belog!

wow. lame giler tak hupdate belog ku ini. berhabuk lagi bersawang sane sini. buhsan betul! so, hari ini kene polish belog ni lame2. kasi bersih lagi bersinar! tiada lagi habuk kotoran! selamat tinggal kotoran!

setiap perkara mesti ade reason nye. mcm tuh jugak la ngn belog aku ni. pasti ade sebab tersembunyi mengapa aku tak update belog. dan meninggalkan belog ku ini berhabuk lagi bersawang!

so berikut aderlah reason nape aku tak hupdate belog ku ini. :(

1. sbb birthday aku!
hurm. birthdya ku da lame da. tapi still nak cakap kat sini. semenjak da sambut birthday ke 21. aku rase cam tue sgt je. tetibe nak rase poyo nak jadi matang. so, rase cam malas je nak berbelog, berfb, ber GB. hurm. so most of the time aku. aku termenung. memikirkan mase depan yang gelap lagi la gulita. :(

2. bulan july bulan sibuk.
siyes bulan ni bulan yang sibuk. bulan july da setat sem baru. so banyak bende baru nak kene buat. assignment la, homework la, project la. and last but not least is THESIS! hell-yeah! takde mood langsung nak carik tajuk thesis. ape yang aku minat pun aku tak tahu. aish. :(

3. aku mule minat youtube. :)
dulu aku rase kelakar je bile orang tgk youtube. huhu. now, sejak aku tertekan link kat fb member aku. aku rase cam masyuk je layan youtube sorang2. hehe. tapi taku tak tgk la citer drama or muvie. tp aku lebih prefer tgk bende2 bohsan macam. tgk iklan petronas yang lame2. (teringat zaman kanak2 ku mase iklan tuh ditayangkan! ) takpun tgk care orang pakai selendang, care orang buat kad yang comel2. takpun tgk henpon review. hahaha. takde keje betul! :)

4. aku rase background aku tak cantek.
tiap kali aku bukak belog aku. tiap kali aku rase background aku tuh something wrong. rase pelik. rase buruk. so takde mood nak tulis belog. nak tukar plak. rase malas. sbb blogspot da tuka die punye design. lagi la leceh aku nak tukar background die. hurm. :(

hurm. tu je la.

notakakiku: habuk punye owner. habuk punye belog!

2 comments:

bArdbOO said...

biasalah tu...bkn tiap masa kita rajin update blog, kan? =)

ztsuhaily abdmalib said...

betul2. tepat2. :)
sume bergantung pada mood yang ade! :)