Followers

Monday, July 05, 2010

kenangan terindah!

time cuti mmg kadang kala menyeronokkan. yelah dapat lakukan sume bende yang kite rindu kat rumah. dapat berhibernasi. tidur. makan banyak2. mandi lame2. tengok tv lame2. on9 24/7. oh itu mmg best! tapi tak sume indah dan seronok. kadang kala, terasa busan lagi boring. (bukan same je ke maksudnye? )

time2 kite bosan lakukan sume2 tuh. kt akan duk atas katil sambil membayangkan ape yang kt lakukan time kt ngan kawan2. owh indah-nye! i like! time tuh lah terbayangkan aktiviti yang kt lakukan bersame mereke yang take care kat kt. :)

antara aktiviti yang ku rindu kan. carik tmpt makan malam. bile jadi pelajar.kt memang selalu lapar. so mmg selalu makan. selalu jer teringin nak makan macam2. makan pizza lah johny's lah makan kennyrogers lah baskin lah. hurm. lazatnye! terliur plak rasenye! hehe. tp kadang2 kalah terasa nak makan melayu. makan kat longkang lah, foodcourt bangsar lah, nasi kukus,mapley and riang-riang! :) tuh sume tmpt feberet ku and rakan-rakan! :)

kat johny's :)

pizza hut! :)

kenny rogers! :)

Baskin time! :)

oh tak lupe juge maen badminton! sebab main badminton la. ku sihat dari demam! alhamdulillah. setelah berabad tak main badminton. akhirnye dapat jugak aku main. hehe. tak sangke masih ade skill. ingatkan dan tak terror tahap x dpt nak serve. :) dah la main badminton larut malam. dari jam 12 tgh mlm ke 2 pagi. :) pastu gi jalan2 kg baru. n lepak dataran! oh mmg kutu malam! :)

ade jugak kami gi kuar hujung minggu. :) kuar main air terjun. air terjun lentang. jauh betul kami pergi. sampai ke pahang sane. :) tapi mmg bestt! seronokkk! mmg main air sampai tak hingat dunie! menyelam. berenang. terapung. basah2kan orang! syampoo kan orang! huhu mmg masyukk! berenang sampai lemas sbb kejar syampu. aish. mmg seronok! 4 jam badan kecut ngn air sungai tuh.
air terjun lentang! :)

pastu mandi. siap2 gi ICT shah alam lak. hehe. ict mmg cantik. tapi kadang2 terase ade pembaziran elektrik. tp ntah lah. dah kerajaan buat. kt dtg je la. amik gmbr. jalan2. beli fud. beli tudung aka selendang! masyukk la. seronok!:) and ramai orang!

1st trip ke ICT

2nd trip ke ICT

ape ape pun. bersama kawan2 mmg best! enjoy! rase nikmat hidup sbg remaje! yelah lepas ni umur dah masuk 21. dah dpt kunci kebebasan. dah dewasa la kononnye. huhu. :)

notakakiku: oh, rindukan kenangan bersame rakan2. :D

2 comments:

Hapiz Rahman said...

aku yang duk seksyen tujuh ni pun berasa sanagt malas untuk g ICT

ztsuhaily abdmalib said...

heheh biase lah tuh. orang yang jauh je yg bersmgt nak tgk. hehe. :)