Followers

Saturday, August 21, 2010

baru nak kenal dunia!


oh penat rasenye! seharian di alamanda carik bju raye tuk anak2 buah, sendiri, aunt dan juga barang dapur! penat + lapar = ujian di bulan ramadhan! hurm. ;(

so, mase lepak kat kedai levi's tadi. amin (anak buah sulung) dan induk ( nenek bongsu) memberikan statement kelakar di siang hari!

amin si troublemaker. ;P

amin: indok! amin nak susu!

indok: nanti lah. indok lupe nak bawak susu.

amin: ala.. amin nak susu jugak! amin nak susu! amin nak susu! ( cubaan tuk menangis)

indok: eh, tengok abang tuh. die tak nangis pun. duk diam aje. (cubaan tuk mengalih fikiran amin)

amin: eh, kenapa abang tuh ade banyak?

aku: itu bukan banyak lah amin. itu kembar lah. ;P

mungkin kerane keluarge kami tiade kembar, make wujudlah statement ini. ;P

banyak = kembar. perspektif dari seorang budak 3 thn. :)

notakakiku: amin si budak baru nak kenal dunia! ;P

2 comments:

Faarihin said...

huhuhu.. budak2.. macam2 ayat dia nanti..

Salam Ramadan...

ztsuhaily abdmalib said...

huhu. tuh la. hehe. salam ramadhan juger. :)