Followers

Sunday, August 08, 2010

orang lain konvo. aku yang gembira!

yeayy! semalam selamat sudah senior-senior tercinta ku grad! alhamdulillah. akhirnye segulung ijazah sudah ada di dalam genggaman! tahniah. tahniah. tahniah!


wpun kami tak grad. kami dpt jugak jmbgn bunge. haha. :P

masih bergambar dgn jambangan bunge! :P

pasti mereke sedang bergembira apabila sudah tamat belajar. kerana no assignment! no thesis! and paling penting! no class! weehooo. seronoknye. hehe. tapi, pasti gak ade kerisauan di hati mereke, yelah. skarang dah masuk alam carik duet poket sendiri. alam mengerah keringat tuk dpt gaji. dan juga alam membanting tulang 4 kerat! ;P so pasti ade diantare mereke yang masih mencari kerja yang seswai dengan ijazah yang mereke ade. dan ade juge yang diantare mereke yang dan ade keje. so congrats senior! :)

senior qs. buddyku baju kuning. :D congrats!

semalam merupakan hari konvokesyen buat senior alam bina, akademi pengajian islam, dan kejuruteraan! so, kami (junior alam bina) dtg ke DTC tuk turut same meraikan mereke! (next year turn ktorg. sudi2lah dtg. hehe. :P)

gembira rasenye bile tgk mereke grad. gembira rasenye tgk mereke happy. tgk family mereke happy. tgk mereke pegang jambangan bunge. wahh bahagia rasenye. tak sabar nak grad jugak! hehe. tak sabar nak org amik gmbr ngn kt. ahaks. berangan la plak. hehe back to the track. smlm susah gak tuk aku and huda mencari buddy kami. kami kongsi buddy. kak marina namenye. :) so setelah puas berlegar2 mencari buddy. akhirnye jumpe jugak! yeay! :)

-maaf tiade gmbr. belum uplod. :(

so bagi la sedikit buah tangan tanda tahniah buat buddy. dah juge tanda terima kasih atas sudi jadi buddy kami. n bagi notes kat kami! hehe. mekaseh kak marina! jasamu akan ku kenang! yeah!

berehat seketika die persada booth. :)

notakakiku: pesta konvokesyen 2011 univ malaya . here i come! :)

No comments: