Followers

Monday, October 18, 2010

dedikasi khas untuk the internet addict!

The Internet Addict: The Correlation Between Mood & Signal Strength :P
                                                                                        sumber: Googly Gooeys

inilah terjadi pada budak zaman sekarang.
sume nak berinternet aje!
pagi petang siang malam
di bilik,kelas,starbucks,train, tandas
sume nak berinternet.
berinternet sentiase!
ape la nak jadi dengan budak zaman sekarang nie. aish. ;P

so, bile dah selalu berinternet....
ini pula yang akan terjadi....

Fact of the Day #25: These days, people are into writing autobiographies.
More stuff about the internet here.
                                                                                       sumber: Googly Gooeys

sentiase nak hupdate ape yang kite buat.
kat facebook, twitter, tumblr, blog, friendster, ym
sume nak update.
setiap lime minit ade je benda nak update.
bagus betul.
memang seorang yang addicted dengan life diri sendiri.
:P

so, bile selalu berinternet...
pasti student-student akan TERlambat nak buat assignment
last minute baru nak siapkan assignment.
sudah tentu susah nak siapkan assignment dlm waktu yang kejap..
ni tips die...

How to Survive the Eve of a Deadline 
                                                                                           sumber: Googly Gooeys

hahaa. sile lah try! pasti berkesan!
ahaks.
:)
selamat berinternet!

notakakiku: sume orang kaki internet! :)

7 comments:

Adam said...

btol 2...
takde internet, rasa dunia tak meriah...

nur anis said...

haish..tak elok betul berinternet memanjang..=p

ztsuhaily abdmalib said...

adam: haha. tu la bebudak zaman sekarang. asik internet aje. hehehe. ;P

anis: betul2. aku harap internet kat um di limit kan. hahaha. ;P

MomTom said...

kalau UM xde tenet, akan ku balik rumeh time tu jugak!

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. ni la budak zaman sekarang. kalau takde intenet. sanggup carik tenet kat mane2. sumenye kerana addict tenet! :P

ZACK ENTRY said...

internet sudah termasuk dalam keperluan harian..hehe

ztsuhaily abdmalib said...

ahaks. betul2. tuk bebudak zaman sekarang, tenet memang satu keperluan! :)