Followers

Friday, October 29, 2010

kelantan vs negeri sembilan. mane korang pilih???

kelantan vs negeri sembilan.
mase aku taip kelantan vs negeri sembilan rase cam case law plak. 
yelah mcm plaintiff against defendant. 
haha. kalau MR. CONSTRUCTION LAW tahu
yang aku salu pikir pasal law
sampai tengok bola pun pikir law
pasti die berbangga dpt anak murid mcm aku.
konfem dapat A++++ 
exam nnti! 

ok2, back to the topik. 
sebenarnya aku nak citer pasal bola.
since esok final,
yg lawan plak adelah
kelantan vs negeri sembilan,
so aku rase mcm nak sokong negeri sembilan!
yeayyyy


aku sokong bukan sebab adik beradik kembar yang hot lagi hensem tuh
tapi mmg aku ade bau bau bacang dengan negeri sembilan.
kampung aku kat melako
tapi speaking nogori.
so ade kaitan la kan???
so ape salahnye sokong negeri sembilan kan??
ahakss.

since aku tak dpt nak tgk bola esok, 
kalau korang tahu sape menang, 
sile lah update kat aku.
sbb aku tak balik rumah
dok hostel diam-diam
buat thesis.
n sini ade tv, tp aku tak rase tv blok perempuan 
dieorang nak bukak bola.

hurm. xpela. kalau tak dpt tgk tv.
tggu aje kat status fb. 
mesti ade orang tulis punyee
haha. :) oklah chowz~

notakakiku: teringat zaman world cup dulu. takziah buat paul the octopus. :(

4 comments:

KJ-kun said...

hidup negeri 9 hehhe=)

ztsuhaily abdmalib said...

hak2. betul2. hidup negeri sembilan. ;P

asrul amanda said...

ahem.. bendera negri sembilan je ada?

ztsuhaily abdmalib said...

yela. lagi nak bendera ape?