Followers

Thursday, October 21, 2010

kempen membenteras penceroboh daripada menceroboh facebook anda!

aku hari ini. 
dengan bangga nye menyeru rakyat jelata
agar join kempen membenteras penceroboh daripada menceroboh facebook anda!

adakah facebook anda pernah diceroboh?
seperti ini?
ni la antara kes2 pencerobohan yang dahsyat!
memang lah aku bangga jadi anak malaysia
tapi takde la sampai nak bg tahu sekampung
nnti orang kate 
"patriotik sangat la plak minah ni.bulan merdeka dah abis tapi still nak berpatriotik plak"
adush.
aku jugak yang kene nnti! ;P





ni lak cubaan kedua oleh budak kecik name amin
ade ke patut maen game kat facebook aku.
pastu gi publish kat wall.
aduhai.
nasib baik die publish yang die menang. 
kalau publish yang die kalah
wat malu den yo. ;P
ni pulak cubaan terbaru oleh penceroboh yang paling digeruni
mmg aku menyesal sangat bagi dieorang pinjam henpon
ingatkan bagi pinjam henpon tuk bende berpekdah
rupanye lain jadinye
harapkan pagar, pagar makan padi!
harapkan rumet. rumet ceroboh fb aku!
da la tulis status mcm artis mane je.
wat malu den yo! 

so, dengan ini, aku menyeru sume orang supaya jauhi diri anda, laptop anda, henpon anda, daripada penceroboh-penceroboh marabahaya macam ni!
hahaha
:P

notakakiku: membenteras penceroboh tanggungjawab bersama! ;P

10 comments:

nur anis said...

kasihan kau. kau kena berhati-hati dengan insan-insan sebegini. mereka sangat merbahaya.

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. tahu takpe. mereke memang bahaya! takot aku!
kau pun aku nasihat agar berhati-hati ngan penceroboh macam nie! :P

LUKISAN PENA said...

bahaya jugak dengan mobile fb nih...
sbb susah nak control..kan..

ztsuhaily abdmalib said...

ahaks. tu la pasal. kene jage2.
if penceroboh tu orang yg kite kenal n sekadar suke2 takpe.
tp if dpt yg saje nak jatuhkan maruah.
aduyai. tak dpt den nak nolong!:P

Kolat said...

Haha... macam-macam!

ztsuhaily abdmalib said...

tu lah. ragam manusia! mmg macam2!!

sakinah husain said...

kak, boleh saya tanya soalan? anis hana tu peminat akak ke? sbb setiap orang yang ceroboh, mesti ada komen dia. mesti dia dalang semua pencerobohan ni!

MomTom said...

wah! seskandal saya dengan zetty pown, x perna lg ceroboh dia nyer FB.

ztsuhaily abdmalib said...

oh tidak juger. Die hanye prihatin akan situasi saya apabila fb diceroboh oleh penceroboh

:)

ztsuhaily abdmalib said...

mom tom: tidak menceroboh fb orang amalan mulia.