Followers

Wednesday, October 13, 2010

peribadi seseorang melalui ubat gigi!

pernah tak dengar. orang kate kite leh check peribadi atau attitude seseorang melalui ubat gigi! mmg benar, walaupun ubat gigi nampak macam benda yang remeh, tapi kite masih leh check peribadi die melalui ubat gigi!

sebenarnye, peribadi seseorang dapat dilihat dengan care die picit ubat gigi! so berikut adelah kategori care picit ubat gigi!

1) jika die picit kat bahagian atas dekat dengan penutup ubat gigi - die seorang yang kelam kabut. kerja nak cepat. tak sabar. sebab tu la die picit kat bahagian atas. supaya ubat gigi cepat keluar. dan cepat la die dapat gosok gigi!

2) jika die picit kat bahagian tengah ubat gigi -  die seorang yang bersifat kesederhanaan dalam semua perkara! tak nak terlalu cepat. tak nak terlalu lambat. :)

3) jike die picit kat bahagian bawah ubat gigi. - die pasti seorang yang penyabar dan tabah! sebabnye die dengan gigihnye picit ubat gigi secare perlahan sampai ke atas! bagus kan? :)

mari memicit ubat gigi! :)

haha. itu je lah care-care untuk kite lihat peribadi seseorang melalui ubat gigi! :)

notakakiku: pasni leh la cek ubat gigi masing-masing. cek anda berada dalam kategori mane! hehe. :)

4 comments:

☆rabbito-bonbon☆ said...

Huhuhuhu o(T^T)o Saya slalu picit colgate kat bahagian atas tu~~ Nampaknya saya ni jenis kelam kabut la ek?? XDXD


Anyway I'm a new follower! I usually write English in my blog but saya fasih berbahasa melayu (^O^)v Peace!

ztsuhaily abdmalib said...

owh yeah. takpe2. itu hanye teori. heheh. :) btw, thanx for following me. :)

xazryx said...

aku jenis kelam kabut la ni .haha .ubat gigi aku mcm nk abis .tu yg picit atas tuh .HAHA .

ztsuhaily abdmalib said...

haha. Biase la tuh. Kite salu tak perasan benda kecik mcm nie. Hehe. :)