Followers

Friday, October 08, 2010

sammy's the adventure!

setelah berkurun lamenye berhibernasi dalam um, tanpe pun sedikit pun hiburan. akhirnye, smlm dpt gak kuar bersame rakan2 yang laen. oh, semalam sangat menenangkan. assignment, thesis ditolak ke tepi. ape yang penting kerjasama enjoy! ahakss. :)


semalam konon2 nak tonton magika. tapi kerana seat yang terlampau hampir dengan skrin, kami tukar cerita. sammy's adventures the secret passage. 



citer nie best sangat. n sweet. semalam kiteorg tgk yang biase je. but, i think kalau dpt 3d mesti syok. sbb byk gak moment yang suspen dalam citer ni. n citer nie ade kisah love antara sammy and shelly. sammy suke shelly ala-ala. love at the first sight. first time tgk ....time baru je menetas. pastu jumpe setelah beberapa tahun. :) mmg sweet sgt. love antara shelly and sammy! and dieorang punye adventure ke secret passage  nak gi tengok laut yang ada ais. :)

n dalam citer ni ade satu watak macam muka aku. name die rita. die isteri roy. besfren sammy. kenape muke die same ngn aku?? sbbnye... rita gemuk and ada tahi lalat kat mulut. mcm aku... hahaha. :) memang siyess same. sume member aku ckp. hehe. :)

notakakiku: tengok la cite nie. citer ni besssttttt!

No comments: