Followers

Friday, October 22, 2010

saye rindukan MIRC!

oh tidak! saya sangat rindukan MIRC!
anda tahu MIRC?
anda pernah join MIRC?
anda pernah tipu dalam MIRC?
kalau jawapan anda ade lah 'ya' untuk sume soklan diatas,
anda memang geng saye!
hahaha
:P

ni lah MIRC

oh saya memang rindukan MIRC sangat2
disitu lah tempat carik boifren,
tempat carik skandal,
tempat carik kawan,
tempat carik teman bergayut!
oh memang rindukan MIRC!

mase chat kat MIRC
adelah mase yang paling selalu tipu
hari-hari online kat mirc
hari-hari lah menipu
menipu je keje
kerjenye menipu je bile dalam mirc
dari umur, tempat tinggal, nama, ape tah lagi no fon!
hahaha
tapi satu jer yang tak tipu
pasal jantina
kalau tipu camne nak dpt boifren?
;P

now, da lame da tak main mirc.
da lame tak chat dengan stranger
da tak tahu kat mane ade tempat mcm mirc lagi
tempat tuk menipu
tempat tuk kelentong
hahaha. mirc memang best!

sekarang ade facebook, twitter
lagi advance
lagi mcm2 application ade
tapi tak leh nak tipu sangat
sbb sume dlm friendlist adelah kawan-kawan
n family
so takkan nak tipu!
tak masyukk!

so, sape2 ade link atau tahu mane2 tempat yang seangkatan dengan mirc,
bagi tahu la yer!
teringin sangat nak menipu semula! hahah
tak.tak teringin nak chatting dengan stranger lagi.
boleh jumpe mcm2orang!
ahaks!
:P

notakakiku: sedih skandal best2 yang jumpe kat mirc dah lost contact . akibat kehilangan fon! dem! :(

5 comments:

mie said...

isah penipuan mirc mmg slalu terjadi..
dulu gue pun slalu guna mirc je..
hheee

ztsuhaily abdmalib said...

hahah. biase la tuh.
trend mirc.
kalau tak menipu. tak sah. hahaha

erul alambina said...

aku pon rindu MIRC!
hahahaha..
lagi2 channel #1988 #SBP
pencarian skandal terhangit!

erul alambina said...

aku pon rindu MIRC!
hahahaha..
lagi2 channel #1988 #SBP
pencarian skandal terhangit!

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. tu la pasal. aku pun mmg gilerr mirc dulu. dulu tempat pencarian skandal aku kat kampung, mamak, pastu channel segala univ yg ade kat msia. dgn hrpn dpt educated punye skandal! yeeehooo