Followers

Thursday, October 14, 2010

selipar jepun pink dan giveaways...nye! :)



hyep2. masuk giveaways lagik. ahaks. cube scrool down dulu. tgk pics2 yang ade...
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
amacam comel tak? comel kan? kretip kan?
tu sume adelah hasil kreativiti empunye belog selipar jepun pink
kak balqys namenye. :)

so, kali ni kak balqys ade buat giveaways 
tuk mereke-mereke yang ringan tulang (mcm saye! )
hadiah die berupa 3 plushies (miss potty) kepada 3 pemenang! (arap-arap saya! hehe)

btw, giveaways ni ade 3 kategori
kategori 1 - untuk ibu-ibu yang mempunyai anak kecik
kategori2 - student skola, kolej, univ (macam saye!)
kategori 3 - sudah bekerja 

so, kalau anda-anda nak join, marilah turut serta!
syarat-syarat die adalah seperti berikut!

1. jadilah follower selipar jepun pink! :) (saya da follow, anda bagaimana? )
2. tinggalkan name and belog anda di komen post.
3. meriahkan lah post anda dengan 3 gambar kizydolls (seperti diatas) dan jangan lupe explenkan giveaways ni kat belog anda!
4.last skali, jangan lupe beritahu anda nak sertai kategori mane (seperti yang telah saya nyatakan diatas!)


tarikh tutop: 10 disember 2010 :)
hehe. oklah
selamat ber'giveaways...'!
:) 

notakakiku: gembira menyertai giveaways! :)

No comments: