Followers

Wednesday, October 20, 2010

toilet seats are the best thinking chair in the world!



sape setuju angkat tangan! :)

aku pasti mesti korang setuju ngan statement ni!
tapi before aku cite lebih panjang,
aku kene pastikan minda korang tidak memikirkan 
benda-benda yang tidak berape nak selera tentang toilet seats ni. ok?

contuh toilet seat yang bersih!
toilet seats. kau ilhamku! ;P

now dah bole citer.
aku sure mesti time korang duduk kat toilet seats
mesti korang akan terpikir
ape nak buat lepas nie?
ade lagi ke assignment yang nak kene hantar?
ade tak orang komen kat facebuk?
ade tak orang singgah belog korang?
baju nak basuh bile?
ha... sure mesti salah satu drpd ape yang aku listkan kat atas tu.
sure korang terpikir! :)

so, bile dah pikir beberape perkara,
lepastu korang mesti akan susun beberapa strategi untuk settlekan perkare2 yang dah korang pikirkan tadi
lepas ni nak buat ape?
lepas tu nak buat ape?
lepas dah pastikan kelancaran dan kebersanan strategi korang.
barulah lega rase di hati
dan senyuman lega pula singgah dibibir
and last sekali pasti fikiran kauorang menjadi lebih tenang!
bile dah tenang leh la.... ehem2 dengan lega!
ahaks!

dah habis pikirkan ape benda nak buat,
dah habis pikir strategi tuk settlekan sume bende tu
n dah habis kerja korang kat toilet seats tu
pastikan anda jangan lupe flashhh!!!!!!
hahaha
jagelah kebersihan toilet seats bersama!

toilet seats anda toilet seats kami juger! 
ahakss!


Toilet Tee

mekaseh kepada googlygooeyes! :)


notakakiku: chowzz~ ;P hidup toilet seats! 

5 comments:

nur anis said...

kalau guna kejap je, sempat berfikir jugak ke? =p

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. sempat2. kalau nak tahu. try lah! :P

ceritasekupang said...

betul2...dalam tengah duk pikir ada lak background music...tenang sja...

ztsuhaily abdmalib said...

kan da ckp. konfem ade punye. ahaks. :) background music? agak2 nye ape yerr... ;P

ztsuhaily abdmalib said...

kan da ckp. konfem ade punye. ahaks. :) background music? agak2 nye ape yerr... ;P