Followers

Thursday, December 16, 2010

cuti sekolah sebagai pelarian!

okays. setelah seminggu cuti sekolah bermula, aku takde tempat tetap untuk menginap. asyik berpindah randah. asyik menumpang sane sini. mengharap belas ihsan orang sekeliling untuk berteduh. oh..sedihnye! :(

time-time cuti sekolah ini lah ibu nak gi holiday.holiday bukan nye dekat, jauh bukan main. kasi 10 jam dlm kapal terbang baru sampai. pastu duk sane 10 hari.  aiseh men. ingatkan time cuti ni kite nak rase air tangan ibu, tp akhirnye terpaksa merasa air tangan mcdonald, kafe fac alam bina, dan juga air tangan akak bajet cun jual nasi lemak kat seberang jalan. sedih.sedih.sedih. :(

so, memandangkan ibu tiada dirumah, dan along bawak mak mentua dan adik2 nye ke rumah, aku decide nak lepak um due tige hari siapkan integrated project. dah settle integrated project, aku kasi pindah duk rumah kazen aku. sampai minggu depan.

pastu nak kene gerak perak and penang. holiday!! yeayy! :P tak sabar nak holiday! da lame tak holiday, tidur hotel, mandi bath tub, usha laki ensem kat lobby hotel, bajet anak orang kaye duk hotel. haaha. sume tu masuk dalam list perkara-perkara yang tak sabar buat! :)


 
penang! here i come! :)

ahaks. selamat bercuti peeps!

notakakiku: cuti-cuti gak. mr thesis jangan dilupakan! yeehooo! :)

No comments: