Followers

Wednesday, December 15, 2010

desimber sudah!

desimber sudah.
bukan baru perasan hari ni dah desimber.
tp saje je nak buat post pasal desimber.
desimber tuh ejaan terbaru.
bukan suatu typo!

patutnye bulan ni kene siap 2 chapter thesis.
tp macam belom mula aje.
aiseyhmenn malas sudah.
bile le nak berkapel dengan encik thesis ni.

15 ari sudah berlalu.
tingaal lagi 15 hari tuk siapkan thesis ku ini!
oh mai gucci! mane sempat.
chapter 1 yang 6 helai pun amik mase sebulan.
ape tak lagi chapter2 and chapter 3
aduyai.
pening2.

sepanjang cuti.
ape yang aku dah buat
1. datang um berkali2 kerana settle kan ip
2. online facebook 24 jam
3. tumblr setiap mase
4.youtube selalu giler
5. game kadang kaler
6. thesis langsung takde!

sekian hupdate dari ku.

notakakiku: sudah lame tak berbelog. rase cam tak reti pule. selamat berbelogging!

4 comments:

Anonymous said...

terbaik lah zet!!nt kite buat tesis sama2 ek...

ztsuhaily abdmalib said...

hahaaha.
yela2. nnti kite buat same2 okiess! :)

Faarihin said...

hehehe.. slamat berblogging..

smoga smpat siapkan thesis tu yer.. (^__^)

ztsuhaily abdmalib said...

hehe. thanx2. :)
akn ku bersemangat utk wat thesis nnti!~ :)