Followers

Monday, December 20, 2010

mari berangan bersamaku!

hyep!
satu lagi hari yang membosangkan.
melakukan aktiviti biasa dan sering dilakukan 
tatkala kebosangnan.
facebook.
tumblr.
blogspot.
umisisweb.
youtube.
and boys over flower!

omgee lee min ho a.k.a gu jun pyo 
sangat la ensem!
sangat la tinggi!
sangat la kaye!
sangat la ego!
ahaks. maaf la yer. saye sedang mabuk jun pyo!
makan minum mandi dan tidur sume jun pyo aje. 
ahaks :)

sape kate jun pyo tak ensem? angkat tangan!

tatkala aku sedang excited tengok jun pyo
yang sangat kacak and almost perfect!
kawan ku pula sudah mendirikan rumah tangga weekend lepas.
oh seronoknye!
dah jumpe jodohnye.
dah jumpe orang yang leh bertanggungjawab.
oh sangat best!
tak yah susah berangan da
nak carik suami camne.
tinggi ke kurus ke, lebar ke kering ke
sume dah  tak yah pikir. :)

 selamat pengantin baru naimah!

so, bile plak turn aku nak jumpe
putera idaman
ala-ala jun pyo
tak pun ala-ala eminem
tak pun ala-ala aaron aziz!
ahaks. memang berangan!
:P

notakakiku: selamat pengantin baru buat naimah dan pasangan akran! :)

2 comments:

Faarihin said...

selamat pengantin baru buat kawan tuan blog itu..

yer arr tuanblog bile agi? hehehe..

ztsuhaily abdmalib said...

hehe. tuan belog??? lambat lagik. :(
thesis pun tak siap lagi. mcm mane nak kawen! hahaha