Followers

Monday, December 27, 2010

menghabiskan saki baki cuti di penang!

sekarang aku ade kat penang!
what a long journey from kuala lumpur.
haha. mane tak long nye. setiap sejam perjalanan
ade je tempat singgah.
rawang , tapah, and sg perak.

bfore g penang.
kena la melawat saudara mara kat perak dulu.
so terpaksa la berpura-pura
menjadi kan hari krismas macam hari raya aidilfitri
melawat setiap rumah sedara yang ade
dari satu ke satu rumah.
sembang2 ape2 yg patut.
pastu terus ke destinasi yg seterusnye.

disebabkan keletihan melanda.
terpaksa rehat dirumah pak long.
b4 move on ke penang!

sampai penang.
dengan tak de booking hotel.
kami terjah je mane2 hotel nampak best.
nasib baik first terjahan menjadik
first terjahan kami
paradise hotel
belasah la.janji ade kosong. ahaks

hari kedua kat penang
omgee! mmg tourist betul kiteorang!
first,
naik bas persiaran.
semata-mata nak carik nasi kandar
second,
bawak map berkeping2.
penuh beg dengan map.
bajet nak pergi sume tempat je! haha
third,
tanye orang bagai nak rak.
sampai tak terjawab orang yg ditanye tuh!
hahaha

last2 tak pergi mane pun.
byk bazirkan mase.
jalan kaki. naik bas.
ape pun tak beli
oh. sedihnye!
:(

now da ade kat bilik.
rehat. fb.tumblr.blog.utube.
barang yg dibeli hari ni.
sehelai baju hard rock, rantai and anting2.
TU JER!

notakakiku: kaki dan badan2 jalan-jalan kat town. tapi otak memikirkan bile result nak kuar! CUAK~

No comments: