Followers

Saturday, February 12, 2011

saye giler online shopping!

aku tengah giler online shopping! oh yeahhh! i like
habis sume online belog aku terjah!
heaven betul online shopping! 
aku suke sangat!
aku onlineshoppaholic!

jom online shop! :)


so, disebabkan aku tengah giler online shopping nie, 
aku mintak jasa baik kawan2,
suggest kan kat aku belog2 best tuk shop! 
tak kisah la baju ke kasut ke shawl ke.
aku balon je 
tapi jgn la bg pakaian laki.
which is aku takkan beli la kan
hehehe

aku suke shopping cart aku empty. 
lagi semangat aku nak penuhkan! :)

so, kalau korang ade buat online shop secare kecil-kecilan
bole promot kat aku
nnti aku promot kan kengkawan aku!
(bole la aku dpt komisen sikit!)
hahaha

and pada sape2 yang ade pengalaman tentang online shop,
mcm pernah buat blogshop
bole la bg tips2 kat aku
aku suke nak tahu. 
hanye tuk knowledge je
sbb aku bukannye business minded! hehehe
aku ade shopping minded je. :P

ok la. tu je nak update!

notakakiku: saya pencinta shopping online dan bukan pencinta thesis! :)

2 comments:

Rozana Razali said...

jom datang blogshop sy, baru nak update barang baru.. =)

Rozana Razali said...

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com/