Followers

Sunday, March 27, 2011

revolusi GAME! :)

sekarang teknologi canggih bebenar. 

especially pasal game. 

macam2 game ade sekarang nie.

drpd gme yang gune tape tuh la



kepada game boy


kepada sony play station



then sony play station 2




now sony play station 3







but before sony play station 3


ade pulak sony PSP play station portable.
n sekarang ade XBOX

ok. tu je yg aku tau. 
any game yg ade selain drpd nie. 
aku x tau. cuz aku pun bukan la reti main pun. 
setakat game TARZAN aku reti la. 

n satu lagi game yg aku main game BRITNEY DANCE 
tu pun rasenye aku main separuh jalan. ahaks. :D

tapi sekarang aku da jumpe game yang betul sesuai dengan peribadi aku

.
.
.
.
.
.
.
.


ni die!
.
.
.
.


ni la game yang betul2 sebati dengan aku. 
murah. bole dpt semurah rm2.50 je. 
portable. bole di bawa kemana saje. n bole main dimane saje. termasuk dalam klas! ;P
gune bateri aa je. gune eveready pun da ok.
macam2 kaler ade. transparent lagik!
hebat kan? hebat kan? 

pastu game die ade sampai beribu-ribu.
ade 9999 game dlm nie!
siyes power gile game ni!
dgn hanye rm 2.50 anda mampu memilik 9999 game! 
wow!! murah sangat!!
so, ape tunggu lagi!
dapatkan BRICK GAME di pasaran sekarang!
ye SEKARANG! ;p

notakakiku: pencinta BRICK GAME!

Sunday, March 13, 2011

apabila lori & driver over the limit!

seperti biase bile balik perak.
ade saje dugaan yang datang.
almaklumla. perjalanan agak jauh.
bagi orang yang jarang-jarang pergi ke arah utara
macam aku.
so first sekali dugaan.
keta banyak.
lori banyak.

kenderaan banyak kire ok lah tu.
tp memang tak bole blah.
bile lori2 balak  or kontena-kontena
tu tak sedar diri
tak sedar kenderaan yang dieorang bawak
besar giler
panjang giler
and laju giler!
oh, kesimpulannye
driver tuh giler!

dah la driver2 tu da semula jadi
kekurangan adab dijalan raya
ade ke patut time hujan pun nak memotong!
hell betul!
nak je jerit.
lorong dibahagian kanan tu, mmg PLUS buat tuk kau!
mmg lorong tuk kau je!
keta-keta kecik patut amik lorong kiri je!

entah ape la yang dieorang nak kejar sampai bawak laju giler!
dah la nak bawak laju kat terowong tu.
area terowong tu jalan macam ular je.
berbukit, selekoh maut!
tu pun nak memotong!
kalau tak accident takpela lagi.
kalau accident, tak pasal keta-keta kat sekeliling terlibat sekali!
damn punye driver!
pegi driving skul balik arr!!

notakakiku: bak kat babah, dieorang (driver lori ) mmg nak kejar MAUT jer!