Followers

Sunday, March 13, 2011

apabila lori & driver over the limit!

seperti biase bile balik perak.
ade saje dugaan yang datang.
almaklumla. perjalanan agak jauh.
bagi orang yang jarang-jarang pergi ke arah utara
macam aku.
so first sekali dugaan.
keta banyak.
lori banyak.

kenderaan banyak kire ok lah tu.
tp memang tak bole blah.
bile lori2 balak  or kontena-kontena
tu tak sedar diri
tak sedar kenderaan yang dieorang bawak
besar giler
panjang giler
and laju giler!
oh, kesimpulannye
driver tuh giler!

dah la driver2 tu da semula jadi
kekurangan adab dijalan raya
ade ke patut time hujan pun nak memotong!
hell betul!
nak je jerit.
lorong dibahagian kanan tu, mmg PLUS buat tuk kau!
mmg lorong tuk kau je!
keta-keta kecik patut amik lorong kiri je!

entah ape la yang dieorang nak kejar sampai bawak laju giler!
dah la nak bawak laju kat terowong tu.
area terowong tu jalan macam ular je.
berbukit, selekoh maut!
tu pun nak memotong!
kalau tak accident takpela lagi.
kalau accident, tak pasal keta-keta kat sekeliling terlibat sekali!
damn punye driver!
pegi driving skul balik arr!!

notakakiku: bak kat babah, dieorang (driver lori ) mmg nak kejar MAUT jer!

3 comments:

nur anis said...

tadi pun sama..lori and bas potong memotong..scarryyyy..!!

ztsuhaily abdmalib said...

tu la. lori tu mmg nak kejar maut kot!

Si ComOt said...

i pollow u .. pollow me back at http://dira92.blogspot.com