Followers

Friday, April 22, 2011

oh, seronoknye SINGLE~

sape kate SINGLE tu lonely?
sape kate SINGLE tu bosan?
sape kate SINGLE tu x laku?

sape yg kate sume diatas, 
die mmg x pernah single
cuz single tu nikmat kot!
byk pekdah kalau kite single!

1. freedom!
bole post n comment ape2 kat facebook. ckp la pasal mane2 laki ensem, cakap la pasal bende2 lucha. sume leh ckp. xde sape nak nyibuk emo2. orang yg emo mcm ni kasi sumbat mulut die ngn heels 5 inchi je. baru reti nak duk diam.

tonite, tomorow's nite, im still single! ;)

2.jimat duet belanje
mak bagi duet belanje suruh makan. minum. shopping. tgk wayang. bukan belanje orang len setiap mase. belanje topup. belanje wayang. belanje karok. kalau berbf... kene belanje si die.. si die perhabis duet! but, if single... more money for me myself meself and I ! ;)

single is saving. 

3. henpon bukan buah hati pengarang jantung!
dulu time kapel bagai, henpon la bende wajib kene check b4 kuar mane2. now, time single, henpon tercampak merate2. tinggal kat umah pun x kesah! tinggal dlm bilik time kuar outing pun x penah nak kesah. cuz xde sape nak msg bagai nak rak. xde sape nak call sampai beratus-ratus kali!

henpon ku bukan jantung ku.

4. pakai ape pun xde orang nak komen
dulu time nak kapel bagai, pakai ape sikit je kene komen. itu tak kene ini x kene. pastu kate dress up macam boy la ape la. hello, suke hati mak aku la aku nak pakai ape. mak aku pun x komen bagai cam ko. ko lak nak komen mcm aku binik ko. ni lom lagik aku kuar pakai mcm ni.

bajet tyra banks jap! ;P
5.Girls day out!
penah tak tgk movie ala-ala mean girls? girls jalan ramai-ramai. bajet hot lagi femes! itu la part yang paling best! rase sume orang sekeliling pandang sampai tersembol bijik mate. O__O

ni la girls day out! ;)


whutever it is, kalau da kapel tu. trus kan je la. jgn la break up. tp yg penting. when it comes between bf and fren, bek pilih fren. cuz bg aku, fren lagi penting kot! ;)

I Love My Friends

notakakiku: post gedik di pagi hari! ;) gambar credit to O.O