Followers

Sunday, July 31, 2011

ahlan wa sahlan ya ramadhan!

hurm
lame tak tak tulis blog.
rindu nak tulis.
tapi tiap kali bukak blog
tak tertaip ape yang nak ditulis.

so far intern ade lagi balance 1 minggu.
x sabar nak habis!
sbb lepas ni nak jadi job hunter plak!
ahaks. ;)

well, to be honest,
walaupun ape pun da belaku kat tempat intern.
aku tetap suke tempat intern tu
mungkin sbb aku da close ngn sume orang.
so aku x segan nak tanye n belajar.
kadang2 terdetik gak.
kalau ade lagi mase tuk intern kat sini.
mesti lagi byk aku belajar. especially take off.
ye la aku kan taker off yang x pernah nak berjaya! ahaks!

well. lepas nie mesti aku rindu kat dieorang.
kesempoian dieorang,
kenakalan dieorang,
kebisingan dieorang
and kemeriahan dieorang.
:(

ok, la. lepas ni, sape2 student nak keje qs yang sbnr
cariklah tempat intern nie.
name KA ASSOCIATES
sure konpem korang akan rase jadik QS yang sbnr!
kentetionan sebenar,
kesibukan sebenar,
kepeningan sebenar,
dan kesakitan hati yang sebenar!
ahaks.:)

notakakiku: ahlan wa sahlan ya ramadhan! <3

No comments: