Followers

Friday, September 23, 2011

lalala kerja!

hari ni aku dah tak kerja dah
yeayyy!!
semalam last day aku kerja
semalam last day aku kat office
kerja sbg data entry clerk je. :)

aku keje kat kpndkk putrajaya
best woo 
kerja putrajaya!
sumpah best!

banyak bende best
dekat
tak de traffic jem
pergi keje 10 minit je
boleh keluar lambat
bus banyak
makan murah and 
sedap plak tuh!
aku heart putrajaya!

aku duduk kat area precint 11
umah aunt aku.
so dari situ
naek bus je.
bus bersepah
naik pun 50sen je

ni la bus yg aku salu naik
:)

ni la opis aku 
woot2!
best mcm peti sejuk! ahaks!

kempen2 kat depan opis!

jalan nak gi lobby opis
then amik pas pelawat
sebulan aku jadi pelawat tetap kat sini! 


dah sebulan kerja kat situ
saje je kerja
kerja sementara je pun
tu pun sbb kwn aku ajak
kwn aku yg hot tu
name die SAKINAH

so sepanjang ade kat situ.
aku duk menaip nombor and huruf je
senang je keje die
tapi sakit mata and tulang blakang la
cuz duk lame sgt depan laptop

but bile penat.
kiteorang camwhore jap!
heheh
and ni lah hasil nye!





**ihsan lappy kinah**

dengan ini aku umumkan
aku seorang penganggur
:D

notakakiku: semoga SAKINAH berada dalam keadaan sihat sejahtera sepanjang ketiadaan aku! 
*___*



No comments: