Followers

Monday, October 17, 2011

journey to the east. day 3.

now nak buat blog pasal day 3. haha. mesti korang bosan nak bace. tapi takpe. post ni mmg tuk syok sendiri pun. oh yeah! ;) 

day 3 begin dengan snap2 gambar. snap gambar kat bilik hotel. cuz pagi ni dah kene check out dari hotel. so before tinggalkan hotel. kite snap gmbr! 

wallpaper bilik sy cun!

tandas hotel. yang takde paip.

day 3 tak byk gambar sgt. cuz pergi kedai2. mule-mule pergi kedai seaweed. ok la. sbb suke seaweed bli la jugak seaweed tuk kawan-kawan yang gemar seaweed. hik2.  

peminat cilik sy. haha. bukan2. peminat seaweed sy. ;)

then after that pergi kedai ginseng la pastu gi kedai herb la. honestly, kiteorang tak beli pape pun kat kdai ginseng n herb tu. sbb harge die super duper expensive. mane mampu kot! beribu! bawak korea pun takde la beribu smpai nak beli ginseng semate-mate. dah la time ni lom shopping lagik. haih. so kiteorang pulang ngn tangan kosong je. 

then kiteorang proceed ke cosmetic shop. ok la. ade gak beli. wpun barang yang dieorang rekemen tuh mahal nak mampos. aku just beli eyeliner, mascara ngn mask je. ahaks. tu je yg mampu! hik2.

cantek tak muke aku?




oh ya lupe cite pasal lunch. kiteorang lunch n dinner kat restaurant yang same. mcm day 2. restaurant pakistan. menu die lebih kurang la. tp still sedap! ;)

tembam giler. akibat banyak makan samosa. 

lepas dinner. shopping time! kat itaewon. xde ape pun beli. just beli souvenir tuk teman2 jep. :)


roti boy @ itaewon










No comments: