Followers

Monday, November 21, 2011

fullhouse fullawesome!

last week
aku, anchik, kak nolee and wedad
drop by kat fulhouse tuk lunch!
oh mmg kiteorang sememangnye excited
nak lunch kat sane!
hehe
first time kot! 
so excited tuh terlebih skit!
hehehe

oh ya
lupe nak bgtau.
kiteorang pergi fullhouse kat
jalan yap kwan seng je.
:)

ni la barang2 yang ade kat atas meje

the menu!

muke lapar. tak sabar nak makan!

bile dah tengok menu
makanan die nampak awesome lagi lazat!
and harga die super mahal
bagi sape2 yang menganggur lagi tak berduet!
ahaks!


muke yang super lapar!

muke yang nak kene penampar!

me and my cousin

untuk air,
kiteorang amik 
orange juice, RM 5.90
watermelon juice RM 5.90
honey dew shake and RM7.90
vanilla + kiwi fruits + yogurt magic ball special iceblended RM 8.10


orange juice,  honey dew shake,
 vanilla+kiwi fruits+yogurt magic ball special ice blended 
and watermelon juice

bawah ni adelah
senarai food yang kiteorang jamah kat fullhouse tu


ni aku punye. chicken teriyaki burger set RM 19.90

sauted smoke chicken sausage with bbq glazed 
RM 11.90 

oven roasted chicken tenderloin 
with tomato basil cream RM 19.90

wok sear chicken chop RM 16.90

braised lamb shank. rm 28.90
so, now jom makan!!!
bismillahirrahmannirrahim...

wedad the french fries thief

 habis makan, 
kiteorang pun decide nak naik tingkat atas.
saje nak tengok.
kiteorang ni kan batak! 
ahaks!


pose kat tangga jap!


so dah naik atas, kiteorang pun camwhoring!
woot2! :P


kak nolee, me, wedad




dah habis camwhore,
its time to say good bye kat fullhouse! 


tak nak balik. nak tinggal sini! :(

overall
fullhouse memang cantek! 
decoration and interior design die memang awesome!
tempat paling sesuai tuk camwhore! ;P

for those yang tak pasti fullhouse ni halal ke tak?
ni aku sertakan sijil halal mereke.
supaya takde la keraguan bile nak makan sini!


sumber: fb fullhouse cafe 

now, fullhouse da bukak satu lagi cawangan dekat cheras! 
oh sangat dekat dengan rumah. boleh jalan kaki je!
next time mai fullhouse sini je la.
so bole la makan byk2. :P



notakakiku: fullhouse yang fullawesome!

No comments: