Followers

Tuesday, November 22, 2011

harimau muda yang awesome! saya heart kamu!



"inilah moment yang paling bersejarah buat malam ni. penentu bagi kemenangan malaysia ke atas indonesia. dengan sepakan penalti 4-3. "


syukur. syukur. syukur. alhamdulillah. rezeki malam ni berpihak kepada team harimau muda. syukur sesangat. apetah lagi game malam ni. sangatlah thrill. sangat la sengit. sampai sume penyakit datang. kecut peut, lemah jantung, terkencing-kencing, batuk, suara hilang. oh, ini sume kerana penangan bola malam ni. 


sememangnya game malaysia vs indonesia adelah game yang paling aku takot sangat-sangat. yelah. dua-dua team memang mantap kot. mantap lagi awesome! so, malam ni punye game memang macam jumpe musuh ketat. so setiap pemain memang all out. nak menang!


Harimau Muda yang Muda lagi awesome! awww! ;P


anyway, aku nak ucap tahniah to KHAIRUL FAHMI,  BADDROL BAKHTIAR, ONG KIM SWEE and sume lah yang main kat pasukan HARIMAU MUDA! korang memang awesome lah! tanpe korang,  habis la team malaysia! ahaks! aku memang salute kat korang! cuz main secare awesome!

moment yang paling awesome! thanks baddroll! ;)

and tak lupe jugak kepada rakyat malaysia yang awesome tak putus-putus menyokong team harimau muda selame ini! oh, korang memang awesome! marilah kite doakan moga team harimau muda makin awesome! dan malaysia pun makin awesome!


notakakiku: pakat ramai2 seminggu pakai baju harimau muda. tanda awesome sbb malaysia menang! wooohoooo!

No comments: