Followers

Friday, November 04, 2011

preloved sale! - teaser


salam korang!

hari tu aku kemas2 la barang2-barang yang dah bertimbun-timbun kat bilik aku.



so aku terjumpe macam banyak jugak baju and tudung yang aku hanye beli and tak pernah pakai!

so aku ingat nak wat preloved sale la.



harga! dalam mungkin rm25-10 je!

aku gerenti baju and tudung ni condition yg sgt elok dan masih boleh dipakai!

so kalau ade sape2 berminat.

bagi tahu la yer!

kalau ade yang minat,

baru aku post gambar kat blog ni nanti!

ok?


notakakiku: sekadar ingin mengurangkan jumlah beban didalam almari!. ;)

4 comments:

nur anis said...

wahhh..start berbissness..kurangkan yang lama, boleh tambah yang baru nanti..:)

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. saje je. sbb takde keje. pastu byk plak baju yg tak terpakai! hahaha. ini pun sbb saje nak try! kalau ok. ingt nak stat jual btol2! hehehe ;)

nur anis said...

bagus-bagus. lepas ni boleh buat blogshop ye..^__^

ztsuhaily abdmalib said...

hahahaha. bole2. :) kau jgn lupe bli! sure bg special price!