Followers

Friday, December 16, 2011

oh si polan, kau memang polan!

hurm. lame tak online. dah nak seminggu tak online. bile tak online. takde la post nak ditaip kat belog nie. huhu. sepanjang. minggu ni aku memang boleh diibaratkan katak double XL yang duduk terperuk dibawah tempurung triple XL. sumpah lame giler tak bace paper. so memang tak tau pape ape yang berlaku kat negara sekarang. haihh.

akhirnya malam ni baru lah aku dapat online! wuhuu! thanks kat wedad sebab sudi bagi pinjam berokband dgn lappy die! ;) so tgh2 berfacebook, bertwitter, berbelog, tetibe tertengok satu gambar yang tak berape nak awesome sangat lah!. actually memang tak awesome langsung kot! rase menyampah ade lah!

ok. mungkin berita ni dah lame. tapi sbb aku ni kan seekor katak yang comel duduk dalam dunie die sendiri. so aku baru je tau berita ni malam ni. berita mengenai si polan yang telah mendirikan rumah tangga. ok. kalau die dirikan rumah tangga. patutnye aku ucap congrats kat die. tapi disebabkan si polan ni memang polan habis, so, x payah la nak ucap congrats!

si polan ni dah lah kawen dengan si polan yang berbangsa asing dan juge same jantina. haihh. dah takde pompuan ke kat dunia ni? nape mesti nak kawen dengan orang yg same jenis? haihh.. memang tak faham betul aku. =__=''

lagi satu yang aku tak faham. sekali pun kau tuh GAY. kenape mesti pakai baju MELAYU?  kau sedar pulak yang kau MELAYU dan ISLAM. hadoiii betul. nak GAY. GAY jerlah tak perlu lah nak berpakaian macam tuh. buat malu kaum aku jer. nak kate bodoh. tak bodoh. kalau bodoh takkan la dpt biasiswa petronas kan? 

haihh. dunia oh dunia. masih ramai lagi yang tak tahu erti BERSYUKUR AKAN NIKMAT YANG ALLAH S.W.T KURNIKAN. hurm. jangan lah kite kufur dengan kurniaan NIKMAT dari yang MAHA ESA. 


 “Dan Dia (Allah) Telah memberikan kepadamu (keperluanmu) dan segala apa yang kamu mohonkan kepadaNya. Dan jika kamu menghitung nikmat Allah, tidaklah dapat kamu menghinggakannya. Sesungguhnya manusia itu, sangat zalim lagi sangat mengingkari (kufur nikmat)“. (Ibrahim: 34)


notakakiku: aku hanye mampu berdoa. agar si polan tersebut kembali ke pangkal jalan. sebelum terlambat. amin.~

3 comments:

gmiDOTstudent09 said...

follow sini .

folow speechless009.blogspot.com kalau sudi

Afiqah Azmee said...

insyaAllah setiap org ada jodohnya :')

ztsuhaily abdmalib said...

betul tu Afiqah. setuju sgt ngn awak! mudah2an~ ;)