Followers

Tuesday, January 24, 2012

cerita curang dan rampas yang tak pernah nak habis!

erm hari khamis tu aku ade lepak dengan sorang akak ni. akak ni best sgt. walaupun baru kenal. tapi dah macam rapat sgt. boleh kongsi-kongsi cerita. so sepanjang kiteorang jumpe and bersembang, kiteorang ade lah bukak topik pasal kes curang mencurangi dan juge kes rampas merampasi. haih. rase mcm kelakar je. bile dengar kes2 curang and rampas2 ni. yelah ingatkan mcm berlaku kat drama je. tapi tak sangke real life pun ade berlaku. ntah pape je.

cis betul!


lagi ntah pape kalau perempuan yang nak main curang n main rampas2 ni. hish! ntah pape sungguh! die ingat die cun sangat ke? sampai nak main kayu tige, empat and lime? hishh! tolong lah. kalau dah dapat sorang tuh, tak yah la nak menambah-nambah. kasi can la kat orang lain. yang single. tak payah nak tamak-tamak. tak ke mane pun kau tu nak tamak. kang ade pula yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran macam taik unta! hmppphhh!

bile time tu terjadi. baru padan la dengan muke kau yang bajet cun sangat tuh! hishh! ade mase aku rase mcm nak simbah je asid kat muke die. baru die leh sedar. yang muke die tu cantik sangat ke??? haihhh. geramm pulak aku. dengan minah yang perasan cun sampai nak main curang and rampas2 nieyhh!!

cantik ke?


kalau dah curang tu. curang je la dgn laki yang single. tak yah la nak curang dengan laki orang atau bf orang. lepas tu. tak pasal2 je tuduh gf orang tu rampas bf die. haihh.. tolong la sedar la diri. sape yang rampas sape. tak perlu la. nak carik pasal dengan tuduh menuduh ni. sile la suluh skit muke tu. cantek sgt ke? hensem sgt ke bf tu? smpai nak main rampas-rampas??? haihhh..

wahai perempuan yang main curang and main rampas2. sudah2lah. x kemane pun nak main curang and rampas2.    nanti ape pun tak dpt. jadi andartu je la kau tu. buat2lah taubat. dah dapat sorang. syukur la. dan jaga la orang tu baik2. cuz ade orang lain nak dapat sorang pun susah bukan main. haihh.

notakakiku: main curang and rampas2 ni bukannye best sgt pun! baik main dam ular. =____+


1 comment:

sheena said...

Kia Sportage AC Compressor
I appreciate the amount of effort you put into making this blog. Very detailed and astonishing piece of work. I hope that you can extend your work to a wider set of audience