Followers

Wednesday, January 25, 2012

lawak inistoryku!

recently, abang no.2 aku aka angah. baru tahu yang aku ade belog! dah bertahun-tahun ade belog. baru dpt thu thn ini. hahahhaa. itu pun secare tak sengaja bile aku tinggalkan lappy dengan menayangkan homepage blog aku. so sejak dari hari itu, belog aku dibahan dan ditertawakan!  TT____TT oh sedihnye dan pilunye hati ini!

T___T

so semenjak dari itu, abang aku selalu membaca belog aku dengan nada yang sinis. haha angah memang nak kene ni! die selalu memperli segala post post yang ade dalam belog ku ini. dah la bahan giler2 lepas tu ketawa tak hingat dunia! ohhh sadisnye hidup dapat abang macam ini! TTT_____TTT

then, baru-baru ini, abang ngah bagi tahu kat abang cik (abang ke3) tentang belog aku. so dieorang berpakat lagi berkomplot untuk bahan belog aku ini dan bagi name2 bodow tuk tukar name belog aku. ini.. =___+ ohh sangat rase nak belasah abang aku ini laju2. hahaha! ;P

so ini ade la name2 belog yang mereke cadangkan


  1. inicheereetku.blogspot.com
  2. iniberrraaqqku.blogspot.com
  3. inikentuuuttku.blogspot.com
  4. iniberaqbusukku.blogspot.com


hahaha bodoww betul abang2ku ini! kalau tukar name belog dengan name ini, sure takde sape nak bace belog aku ni!!! hahhaha bongekk betul abang2ku ini! xde ke name yang lagi glamor tuk belog aku ini! ini bagi name tak senonoh tahap cipannzeee! 

ini la 2 ekor abang2ku.

notakakiku: teringin nak tukar name belog. tapi takde idea!

2 comments:

nur anis said...

haha..nasib kau lah zetty...mesti dorang tak sabar tunggu post-post baru kau...

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha mmg nasib aku da dpt abang jenis mcm ni, hampeh!