Followers

Saturday, January 14, 2012

muda dan tidak matang!

urm. its almost a month kat wisma zelan. kehidupan berkerjaya bermula. xde ape yang best. melain kan kerja. kerja dari 8.15 until 5.15. urm menghabiskan hari2 kerja dengan kerja, kene marah, dan kene marah. biasala tu. marah mmg dah sebati dengan hidup sbg seorang yang berkerjaya. sume orang kene marah. urm. tak kesah la kene marah ke ape ke. janji hujung bulan gaji masuk! hahaha! ;P

kene marah tu lumrah. janji hujung bulan dpt gaji!

2012 dah datang. so dah kene pasang azam siap-siap. urm. sbnrnye tak tau nak azam ape. melainkan ade boyfren hensem lagi kaye! haha. urm. sebenarnye tak penah ade azam pun. i mean specific azam la. macam kene tunang bile umur da 23. mcm tu la. selalunye azam bodow-bodow je. nak beli handbag tu, nak beli kasut tu, handphone tu. haha. actually bende tu bukan azam. lebih kepada nak puas kan diri je. haha ;P 

urm. bile tengok kawan yang birthday die bulan ni. and tgk umur die da meningkat 23. urm rase mcm a bit old la. sbb still rase diri ni tak macam 23. still rase mcm 17. young ang immature. masih mengharapkan famili. masih memerlukan famili di sisi. tak boleh nak indipendent. urm. bile la nak pandai berdiri di kaki sendiri untuk menjalani kehidupan sendirian. contohnye macam duduk rumah sendiri, pergi kerja sendiri,  masak sendiri, uruskan masalah sendirian. urm. sume tu aku masih belom buat lagi. jauh disudut hati.teringin. tapi pada masa yang sama. rase takot nak buat. urm.ntah lah. aku masih immature.


ade diantare kawan aku yang dah kahwin, dah nak tunang, dah ade pasangan hidup. urm. bab yang ni. aku memang jauh lagi la. tak pernah terpikir nak ke arah tu. urm. rasenye. masih banyak lagi urusan yang perlu aku uruskan sebelum fikirkan bab ini. -____+

urm. aku masih same. same dengan aku yang 5 thn lepas. masih muda dan tak matang!!! urm. bile nak berubah ni? bile ? bile? bile? keep questioning myself. urm.




notakakiku: (empty)

4 comments:

nur anis said...

selagi belum 25 julai, selagi tu umur aku 22..haha..tak nak ngaku dah makin tua..

ztsuhaily abdmalib said...

hahah x lame pun lagi anis. tinggal 6 bulan je. pastu 23 dah! ;P

eva said...

hahaha betul tu.. janji masok duit tiap bulan kan.. org marah masok tlinga kanan kuar tlinga kiri.. buat2 muka bodow jer.. hehehe

ztsuhaily abdmalib said...

hahahah btol2. lantak pi la kene marah. esok datang opis buat muke selamba je! ;P