Followers

Sunday, January 15, 2012

stylo mylo!

erm. hari ini takde keje sgt. duk umah menghadap laptop ngn tv je. mudah sgt. sblh kanan laptop. sblah kiri tv. so tak banyak bergerak. pastu laptop atas meja makan. makan2 menghadap laptop. makan2 menghadap tv pulop. mmg tak banyak gerak. akibatnye. cik bonbon kite semakin bessaaarrrr! adushhh!

so hari ini banyak belogwalking. urm. sbnrnye da lame tak main tenet lame-lame mcm ni. yelah duduk rumah angah. die main tenet kat tpon je. xde berokband. so bile anchik kesayangan kite ni ade. die bagi la pinjam kan berokband die. baik hati kan? tp dengan syarat. bill bulan ni aku bayarr! hadoiii.. mcm tu pulak dahh. ade pulak abang yang baik mcm ni kan???? 

so post ni nak citer pasal fesyen. urm jarang gak la aku bukak topik ni. erm mungkin sbb takde pengalaman atau idea macam mane nak taip post pasal fesyen. so hari ini kan banyak buat research. yelah. jump dari satu belog ke satu belogshop ke satu belog dan ke satu belogshop semula. erm. tengok dieorang ni pakai ape sume cantek. yelah orang kate. kala da muka cantek pakai ape pun cantek kan?? erm..

ni antara mereke yang cantek!

maria elena. 

amirah owner shawlbyvsnow.

fatin suhana

oh, muke mereka sgt cantek dan perfect! ^___^

well aku ni xde la begaye sgt. stkt main mix match je. janji ado. pakaian wajib jeans, tshrt, cardigan, tudung, selipar! haha mmg santai habis! tp bab selipar tu mmg salu dah kene komplen ngn orang sekeliling. pakai cantek2. make up bagai2. last2 pakai selipar tandas jugak! hahaha. ni sume terpengaruh dengan rumet! SAKINAH! hahaha ;P

berikut pulak mereka yang terSANGATlah CANTEQ!~



first time jumpe selendang. x pandai lilit


dah pandai lilit skit. tp mcm buruk. so kene cover ngn tgn. ;P


ni selendang pinjam kat pak arab. 

muke mintak penapar sekali

mintak penampar due kali


mintak penampar 3 kali

sile tampar berkali-kali!


tapi aku sure. ramai lagi cemburu bile tgk style aku yang paling latest! sbb style ni tak pernah orang lain buat. style yang iniate sendiri. dengan hasil kreativiti aku! 


.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
..
....
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



hahah 
cemburukan dengan style aku yang paling baru ini?
hahahahahhahahaha


notakakiku: aku tgh boring. tu yang post pun boring! hahahahah sorry korang!

4 comments:

marinata said...

haha! kelakar!!! pict last tu comel kot!

ztsuhaily abdmalib said...

hahahahaha. comel kan! macam tyra banks! haha bole masuk msia next top model ni! ;P

nur anis said...

ha..nasib kain batik letak kat kepala bukan buat berkemban..haha

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha tu kau je yg salu bekemban. ;P kain batik aku mmg salu jadi tudung. :P