Followers

Wednesday, March 21, 2012

kisah peramugari terlampau!

hari ini hari yang sungguh memenatkan. baru balik dari sabah. one day kat sane. terus macam2 sakit aku dapat. bermula dari sakit kepale sebab tak cukop tidur. tidur tak nyenyak. then terus sakit hati! haihhh!

hari ini bermula dengan permulaan yang tak berape nak baik sbb pergi meeting dengan keadaan tensi dan pulang dengan keadaan tensi kuase enam. sumenye gara2 kerja yang semula jadi timbun bertambah menimbun!  hadoiiii la yaiii.

so pulang dari meeting di kota kinabalu ke KL. naik flight air asia yang SUPERB! lagi SUPERB air asia sebab dapat duduk sebelah mamat kacak!

ohhhh kacak habis mamat nie! style, macho, putih, berketerampilan. bikin hati cairrrr habis!

Alive_Lyrics_Video_Enrique_Iglesias
mcm ni gambaran si mamat kacak tuh!

tengah duk feeling layan perasaan sebab duduk sebelah mamat ni. tibe2 mamat tu bangun pergi toilet. then suddenly balik dari toilet die dapat one borang. nampak mcm borang kepuasan pelanggan. tp ntah la. tak ternampak pulak tajuk die. then atas borang tu, ade satu sticky notes, tulis panjang2. then suddenly ade smile.

hurm. ini sah2 kerja peramugari. nak tackle la tu. then bile mamat tu return borang tuh kat peramugari tu. habis melompat la peramugari tu dapat customer details. haihhh. berapi je aku. baru nak usha. dah kene potong stim! hampehhh betol!

now pun masih hangin je dengan peramugari tu. haihhh!

 

notakakiku: hampeh! saket kepale aku hilang , tp sakit hati pula yg aku dpt!

4 comments:

Hisham Mohamad said...

terkezut baca tajuk tadi...
tapi... memang terlampau..kalau u yang ambil borang yang dia isi pasti hangin satu badan peramugari tuh

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha tu la kan. kalau i amik borang tu n hantar kat peramugari tu. sure kene dek maki hamun peramugari tuh! hahaha

Mk Syahir said...

naise blog =)
just reading2 n BW =)
http://mksyahir.blogspot.com/

ztsuhaily abdmalib said...

thanks! ;)