Followers

Saturday, April 28, 2012

IBU, I LOVE YOU!





THIS IS SO TRUE.

IBU I LOVE YOU! ;)

bersih? are we bersih enuff? think again.

i will not type so much.

just take a deep breath.

and think about it.

think it wisely.

why should we do this?

bersih? are we bersih enuff? think again.





pic: malaysianewshub

Thursday, April 26, 2012

Facebook stalker?



i stalked .

i stalk not because im a stalker.

i stalk because i miss them.


setenang air di kolam. tenang lagi hidup aku!

ASSALAMMM! 



alhamdulillahhh!!

 akhirnye projek sabah yang duk pi sabah tiap-tiap minggu tu akhirnye dah submit!

fuhhh tenang rasenye!!

so now ade mase seminggu tuk berjoli sakan. 

sementara tunggu projek lain pulak!

haihhhh

=____=

tapi semua tu aku tak nak pikir

now aku  just nak...


and balik kampung! 


yeayyy!!!

have a nice weekend everyone!

and selamat hari buruh!! ;P

Friday, April 20, 2012

HIJABISTA yg so HIJABISTA!

semalam baru jer beli majalah baru lagi hot macam pisang goreng kak linda yang panas lagi sodap kalau dicicah dgn kicap pedas. majalah ape lagi kalau bukan majalah HIJABISTA!


first time nak beli tu. macam pikir 2 kali. satu nak beli sbb tgk content die. and dua sebab tgk harge die! woot2. harge die mengancam habis! mengancam bak diana amir kat front cover ni. ahakss!

biler dah beli go through la sekali. hurm ok la. not bad. content die banyak input. cume bab gambar je. hurm. too fashionista + hijab. memang tepat skali dengan nama majalah. HIJABISTA!

tapi aku beli just for fun je. nak tgk2 je. bukan lah nak jadi HIJABISTA! hurm tak layak kot! dan xde sebab nak jadi HIJABISTA. aku fine dgn pemakaian aku skrg. simple! ;P

well, aku harap dgn ade majalah ni. harap dapat tarik ramai tuk pakai tudung. mcm artis2 kite sekarang! ;)

bak kate wardina:

"we are covering our head. not our mind! ;)"

notakaki: aku hanye tukang  bace HIJABISTA. :)

Wednesday, April 11, 2012

resign oh resign

lately ramai resign.

officemate resign,

kawan2 resign,

haih..

memang musim resign kot!

:(

aku pun mmg ade tahap rase nak resign.

tapi what for aku resign?

aku fresh grad.

buat kerja pun masih tak betul.

bukan nye ade experience sgt pun.

setakat gi meeting jer la. :(

lagi pun kalau aku resign sape nak bg aku makan?

takkan nak mintak ibu.

hurm x mo la.

x best!

tapi kalau tak resign,

haihh rosak la hidup aku.

weekdays dah mmg takde life la.

weekend pun same!

time tgh suke suki bersama keluarga

ade la pulak msg2 pasal kerja masuk.

haihhhh potong stim betol~!

now, tgh pening2 nak resign ke tak? haihh.

T___T