Followers

Wednesday, April 11, 2012

resign oh resign

lately ramai resign.

officemate resign,

kawan2 resign,

haih..

memang musim resign kot!

:(

aku pun mmg ade tahap rase nak resign.

tapi what for aku resign?

aku fresh grad.

buat kerja pun masih tak betul.

bukan nye ade experience sgt pun.

setakat gi meeting jer la. :(

lagi pun kalau aku resign sape nak bg aku makan?

takkan nak mintak ibu.

hurm x mo la.

x best!

tapi kalau tak resign,

haihh rosak la hidup aku.

weekdays dah mmg takde life la.

weekend pun same!

time tgh suke suki bersama keluarga

ade la pulak msg2 pasal kerja masuk.

haihhhh potong stim betol~!

now, tgh pening2 nak resign ke tak? haihh.

T___T

4 comments:

nur anis said...

meh zetty kerja dekat office aku..relax sangat kerja..:)

ztsuhaily abdmalib said...

haha mcm la opis kau dekat. nak gi opis je dah 3 jam. :P xpela anis. keje sini pun ok jugak. byk benda belajar. da start handle projek :)

Nurul Akmal said...

Kat office kita pun ramai yg resign, tapi bukan department kita lah.. Hairan plak..

ztsuhaily abdmalib said...

kan? macam musim la pulak. haihhh. ;(