Followers

Thursday, May 24, 2012

CONTEST! "SAYA SUKE KOREA"

hari ini tiba-tiba rase nak buat CONTEST. Ini sume sebab nak habis kan stock Souvenir kat rumah. Last year, dalam bulan 9 macam tu, aku ade melawat KOREA. So, memang ade la beli souvenir tuk rakan-rakan. so bile ade balance, tak tau nak bagi sape. Daripada biarkan souvenir tuk berhabuk lagi berkepuk dalam bilik, baik bagi kat orang yang nak? kan??

Sure ramai yang minat KOREA and berangan-angan nak pergi KOREA kan? So, sape-sape yang berminat dengan souvenir KOREA ni, boleh lah join CONTEST ini! ;)

Syarat-syarat die senang jer.

1) Harus lah Follow blog ini. ( Ikut kehendak sendiri. tiada paksaan)

2) Buat post pasal....

              "SAYA SUKE KOREA"

so dalam post ini, korang bagi tahu la. kenape korang nak pergi korea, tempat yang korang nak pergi. and ape-ape yang korang nak include la kan.

3) Link kan post korang kat blog ini. (Boleh letak kat comment)

Tu jer! Senang kan? Takde limit perkataan. suke hati korang la. janji best. 

So, post mane yang aku rase best, menarik, ade gambar, tidak hambar. Akan dapat hadiah! 

oh, Cakap pasal Hadiah, mesti korang nak tahu kan? Hadiah-hadiahnye adelah fridge magnet and bookmarks! ;)






Semua tu dari KOREA! ;)

Tarikh tutup: Bulan depan. tarikh lom tahu. ;)

notakakiku: harap-harap ade orang nak join. :)



No comments: