Followers

Thursday, May 17, 2012

trend ber-tweet dengan artis

sebenarnye aku takde la nak berape faham sgt dengan segelintir budak-budak kat luar sane yang suke bertweet-tweet dengan artis. tweet dgn artis tu tak salah. malah twitter ni wujud sbb nak wujud connection between artis or orang femes dgn follower mereke.

but then, to me tak perlu nak tweet hari-hari yang begging artis tu reply sampai tulis tweet nak merajuk-rajuk. c'monla. dah besar kot. takkan sbb artis tak nak reply tweet kau, kau nak merajuk bagai. aduhhhh.

rilek la bro. artis tu pun sekali die update tweet die. beribu je nak reply n RT. so faham-faham jer la. terpaksa la tunggu turn tuk artis tu reply. and one thing for sure. jangan la buat ayat mengada-ngada lagi menyampah kat artis ni. pleaseee lahh! ;)



notakakiku: peace!

2 comments:

AishahAzli said...

setuju sangatsangat
ada ke sampai nak merajuk kalau retiss tak balas.

ztsuhaily abdmalib said...

hahahaha. betul2. mmg menyampah giler bace tweet org mcm tu! ;P