Followers

Friday, June 29, 2012

akhirnye!

akhirnye aku :

= berhenti kerja

= menjadi penganggur bertauliah

= mencari kerja kat jobstreet

= main fb and twitter sampai lebam bijik mata

= menjadi bisneswoman secare kecil-kecilan

= menjual tudung dan shawls secare kecil-kecilan

= ade BUTTERSCARVES!

= jadi driver family aku.

= ade kereta sendiri, rumah sendiri. 

= matang!



selamat datang 23 thn! ;) 

Wednesday, June 13, 2012

lagu untuk IBU!


Lagu ini memeng sangat ditujukan untuk IBU!

this is the best part!

"there's no one in this world that can take your place
oh, im sorry for ever taking you for granted, ooh
i will use every chance i get
to make you smile, whenever im around you
now i will try to love you like you love me
only God knows how much you mean to me"

saya sayang ibu &ayah!


Monday, June 11, 2012

its Butter-Scarves!

assalamualaikum!

just nak share kat korang tentang blogshop yang aku baru nak buat ni!

mudah2an dipermudakan segala urusan nanti! ;)

by the way, ini name blogshop aku!



http://butter-scarves.blogspot.com/



notakakiku: jgn tanye kenape name die ade perkataan butter. =___=

Tuesday, June 05, 2012

teaser time!

teaser time!


TUDUNG BAWAL CORAK!




* pattern baru!
* ade corak paisley and bunge kat hujung tudung !
* ade banyak warna!
* so sape yang nak.
*harga rm 23 sahaje :)
* bole tinggalkan email address ok? ;)

Sunday, June 03, 2012

Kak Oda's Big Day!

jumaat minggu lepas, curik2 balik awal. sume ni idea SAKINAH. die memang pakar bab-bab balik awal ini! ahaks. so sampai rumah kinah dalam kul 5 lebih. oh anyway. kenape aku gi rumah kinah. sebab kak odah, kakak kinah nikah malam tu.

ohh. cantek giler pelamin, hantaran,doorgift, bilik pengantin, and of course kak odah! ;) malam tu nikah lepas isyak. 

mule malam nikah tu dengan solat magrib secara berjemaah, then buat thalil then baru nikah!

ohh nevessnye tengok orang kahwin! macam diri sendiri jer yang nikah!

ni antara gambar2 yang sempat kamera aku shoot! ;P













cantekkan kak odah! ;)

~