Followers

Wednesday, July 11, 2012

majlis cukur jambul HARRAZ!

Assalammualaikum. cukup-cukup la post pasal bisnes. now back to real life. :)

Hari tu ade buat majlis cukur jambul tuk HARRAZ nephew aku yang paling kecik lagi bam bam. ;)

Alhamdulillah majlis when well. tak ramai. dalam 75 orang je. tapi still meriah uols! mane tak meriah, mak i buat khemah kaler merah, door gift kaler oren kuning. ohh diraja sangat! haha!

anyway, ni gambar yang sempat di snap2 ketika majlis tu dilangsungkan! ;)

saya harraz!


esok majlis sy. sy harus cukup tidur. atau esok sy akan badmood dan nangis!

door gift yg meriah uols. nnti i kawen ape la mak i bg. :(

sesi wanita. sesi marhaban

saya arissa. comel tak saye?

sebijik tak muka kami? ;P


mama wedad 


ustaz cakap sy suke makan kurma. sampai habis sy makan. ;)

sesi lelaki sesi gunting2

saya balqis. saya suke kamera maksu. sbb tu sy nak rampas! ;P
notakakiku: sbtu ni ade majlis kat kg baru. terpaksa batal hasrat nak dating dgn dato' kat genting. ;(

Tuesday, July 10, 2012

AVAILABLE SCARVES FOR BATCH C!

Salam Dear,

Here are the scarves for BATCH C!

For BATCH we provide, PAISLEY SQUARE SCARVES AND SHAWLS!

C01 SQUARE SCARVES
RM 26

C02 SQUARE SCARVES
RM 26

 C03 SQUARE SCARVES
RM 26

C07 SHAWL RM 28


C08 SHAWL RM 28