Followers

Wednesday, July 11, 2012

majlis cukur jambul HARRAZ!

Assalammualaikum. cukup-cukup la post pasal bisnes. now back to real life. :)

Hari tu ade buat majlis cukur jambul tuk HARRAZ nephew aku yang paling kecik lagi bam bam. ;)

Alhamdulillah majlis when well. tak ramai. dalam 75 orang je. tapi still meriah uols! mane tak meriah, mak i buat khemah kaler merah, door gift kaler oren kuning. ohh diraja sangat! haha!

anyway, ni gambar yang sempat di snap2 ketika majlis tu dilangsungkan! ;)

saya harraz!


esok majlis sy. sy harus cukup tidur. atau esok sy akan badmood dan nangis!

door gift yg meriah uols. nnti i kawen ape la mak i bg. :(

sesi wanita. sesi marhaban

saya arissa. comel tak saye?

sebijik tak muka kami? ;P


mama wedad 


ustaz cakap sy suke makan kurma. sampai habis sy makan. ;)

sesi lelaki sesi gunting2

saya balqis. saya suke kamera maksu. sbb tu sy nak rampas! ;P
notakakiku: sbtu ni ade majlis kat kg baru. terpaksa batal hasrat nak dating dgn dato' kat genting. ;(

2 comments:

nur anis said...

anak buah ko semua dah besar la...

wah..dato' mana tu? huhu

ztsuhaily abdmalib said...

tuh la kan! x sangka da besar!
dato? ade lah rahsie! ;P