Followers

Friday, December 07, 2012

hijabers malaysia launching event! ;)

assalamualaikum.

wah. lame sangat tak update blog. dah hilang rase nak tulis blog.
now. rase tu dah ade. mungkin sebab bosan dirumah? ahaks!

anyway. hari tu ade join:
EVENT HIJABERS MALAYSIA.
3 NOV 2012.
GRAND PACIFIC HOTEL, KL.





 

event ni BEST SANGAT! banyak input. banyak jumpe orang. banyak kenalan. wahh! >__<

actually join event ni random je. orang invite. kite klik je la going. bayaran pun ok je. RM 50.

RM 50 sangat BERBALOI okay?
sebab ade goody bag yang ade FREE MAKE UP!
dapat la LIP BALM, COMPACT POWDER, EYE LINER AND LIPSTICKS.

tu baru cite goody bag. pastu ade photographer. leh la bajet model! ahaks!

Makan pun sedap. light je. sebab waktu event waktu tea time. ok lah. makan mee goreng, kuih2, and desert.

Anyway aku ajk. volunteer jadi ajk. ahaks. skali dapat ajk MAKE UP and DEMO HIJAB! amek kau! :)

 
bajet artis kat hall of fame jap. :)sebelah kite tu. OWNER KITTY SHAWLS

mase join event ni ade macam2 pengisian. antaranye speech dari FOUNDER HIJABERS MALAYSIA EIDA EMIDA.


Ade pertujukan fesyen dari sponsors!

Ada demo make up dari MAGICAL TOUCH OF AIMI ZAWIYAH



Ada demo style hijab dari KAK FARA FROM BUTIK PINKKU.
 ( semua orang kenal die ni. selalu ade buat tutorial kat youtube. )



link blog kak fara -->> BLOG

inilah hasil terakhir! YEAYY! ^___^


Shawl DELISHA dari BUTIKPINKKU. Makeup DARI KAK AIMI. =)

Ada perkongsian cerita penghijrahan artis. FARRA BAGAIKAN PUTERI
( teringat lagu tu. lagu feveret dalam toilet kot! )



And last skali ade perkongsian tentang PENAMPILAN dari IMEJ KITA SDN BHD.



So overall. memang berbaloi la. rm 50 untuk rase event macam ni.

and yang paling penting, bile ade event mcm ni, networking bertambah, banyak kawan.
leh kongsi macam2. dieorang mmg best! ;)


amik gmbr ngn model jap. :)

InsyaAllah bulan 9 FEBRUARY NI. ade event untuk SISTERHOOD MALAYSIA. yang akan diadakan di HOTEL ARMADA PJ. BAYARAN RM 105. insyaAllah ade banyak lagi pengisian. sape2 nak join bole join kat GROUP SISTERHOOD MALAYSIA. and bole CLICK GOING KAT EVENT SISTERHOOD.

sape2 yang nak join,. bole bg tahu kite jugak. 
nanti kite bg tahu mcm mane. :)
 
loves, 

ZETTY

p/s: gambar kredit to KEDAIJOMKAHWIN.BLOGSPOT.COM. 
official photographer untuk HIJABERS MALAYSIA!

11 comments:

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

bestnya!!!

ztsuhaily abdmalib said...

mmg best! masih tak terlambat tuk join event sisterhood malaysia 9 februari ni! pengisian lebih banyak drpd hijabers malaysia. ;) jom2! ;)

Hana Maroo said...

NAK JOIN NAK JOIN....... NANTI ROGER2.... JGN LUPA HANA TAU...... NAK JOIN JUGAK!

ztsuhaily abdmalib said...

hana! kalau nak join bole terus ke facebook sisterhood! cepat2! sbb takot tak byk seat tinggal! ;)

Mr. Simple said...

hye..i'm following u...folow this http://openit2u.blogspot.com/ back okay...tq...

zalina ahmad said...

following u...nice blog http://inaainaziran.blogspot.com/...

Yasmin Aris said...

wahh semua cantik n comel2.. hehe v^^

ztsuhaily abdmalib said...

hye mr simple and yasmin. kt da follow kalian. >_<

ztsuhaily abdmalib said...

yasmin, tengkiu! mereka mmg cantik! =) awk pun cantik juger! ;)

MisEyz BLurz said...

wahhh..bestnyaaa...seronoknya boleh join aktiviti mcmni...ehhee

ztsuhaily abdmalib said...

hye miseys! mmg best. jom la join sisterhood malaysia punye event next february. insyaAllah lg best! :)