Followers

Thursday, December 27, 2012

THROW BACK!

Assalammualaikum.

Sekarang ni banyak betul orang hashtag #throwback. 
Bile tengok gambar lame-lame. Mesti teringat kisah2 lame yang ade. hehe ^_^

Now nak share gak gambar THROW BACK kite. =)

Ni semua gambar trip lepas SPM. mase ni pergi rumah cousin, Wedad kat Stockholm Sweden.  
Lepas SPM gagah kan diri pergi sane berdua dengan Anchik jer. 
mase tu English pun berterabur habis. ade hati nak pergi sana. =P

Masa pergi tu bulan 1. kire time snow la kite pergi.
mase datang tu, snow da berhenti skit.
bile da 2-3 minggu duduk baru ade snow!
sumpah BEST!

Sweden ni memang tenang habis.
orang die mostly cakap Swedish la.
tapi English pun dieorang faham je. takde masalah nak communicate. :)

Ada sekali tu, time kat mall, bukak purse, keluarkan duet. x perasan IC jatuh.
nasib baik polis yang ade kat sane bagus betol.
carik kite sekeliling mall. pastu jumpe pulak tu.
kagum2. :)
hehe

ini antara gambar kite kat sane.
=)
baru sampai kat Arlanda Airport.

ini sekolah cousin kite, Wedad.


 Seriously, kucing yg duduk oversea mmg gomok habis.


Ini gambar rumah Ambassador kite kat Stockholm.
left to right: kite, wedad, anchik, babah, achik, and auntie lupe name. (maid Ambassador).
auntie tu pandai buat roti canai uols. sedap giler. :)


feeling winter sonata jap. hehe ^__^


snowball attack game. hehe. batak snow jap. :)


 terlanding pulak. :)


 
ni kat tasik mane ntah. lupe name. time ni tasik beku habis uols. Anyway Babah berdiri atas tasik. :)


time ni ais da cair. :)


meet long lost pak long anchik. hahaha



 tengah2 ribut snow pun sanggup amik gmbr uols. :)

 p/s: will continue untuk THROWBACK PART 2. :)